- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aleykumselam abla onun altındakı nasıl bişey resmini koyarmısın
Peki aliminyum tepsi koysam altına olurmuTek resmi yok zaten tencerenin takımı bu,yuvarlak bişey tencereyi üstüne koyuyorsun.
Hatta annem altındaki o yuvarlağa toprak koyuyordu öyle hatırlıyorum..
Peki aliminyum tepsi koysam altına olurmu
Eki Görüntüle 1374279 Eki Görüntüle 1374282
Hanımlar konu dışı ama bilenler varsa yardımcı olur musunuz
Bu resimdeki annemin ceyızınden.kaldırmış depoya bende çıkardım hiç kullanmadım nasıl kullanılır annemde bılmıyor.aliminyum kek kalıbı nasıl kullanılır annem ocakta kullanılıyor sanırım dedi fırına girmez bencede kulpları erir.daha once gören kullanan varmı.
Teşekkürler :)Tencerede kek yapmıştım.Bu tencerede de yapılabilir..Normal tencerede bile çok iyi oluyor.Tarif burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...estenin-mutfagi.589191/page-352#post-30931855
![]()
Fırınım bozulduğunda neden demedin banaTencerede kek yapmıştım.Bu tencerede de yapılabilir..Normal tencerede bile çok iyi oluyor.Tarif burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...estenin-mutfagi.589191/page-352#post-30931855
![]()
Tam söylüyordum sen komşuda pişirdim demiştin eşin izin yaptığın doğum günü pastası içinFırınım bozulduğunda neden demedin bana![]()
Hmm neyse gördüğüm iyi olduTam söylüyordum sen komşuda pişirdim demiştin eşin izin yaptığın doğum günü pastası için![]()
Canım bunu yani tencereden ayrı bir parcası var ona ister boş koy benim kayınvalidem oraya odun külü koyup tencereyi üzerine koyerdıki yanmasın bildiğimiz kek hamurunu yapıp tencereyi yağlayıp kısık ateşte üzerine koyarlardı birde yanlardaki havalama deliklerini kapatman lazım hepsi bu ben gelin geldiğim zaman da çok yapmışlığım var kayınvalidem bundan vaz gecemiyor hata birtanede yedeği vardı...Bukadarbelkide vardı tasınırken kayboldu bununla yapılamazmı
Umarım olmaz canımHmm neyse gördüğüm iyi oldu
Bir daha ki inşallah olmazda kriz durumu yaşanırsa yaparım![]()
Var bunuda demedinUmarım olmaz canımAma fırın olmadığı durumunda bu kek çok iyi oluyor..Beyaz duruyor ama çok iyi pişiyor..
Mikro dalga fırındada kek yaptım 7 dakikada pişiyor mikro dalgan varsa oda kurtarıcı![]()
Canım bunu yani tencereden ayrı bir parcası var ona ister boş koy benim kayınvalidem oraya odun külü koyup tencereyi üzerine koyerdıki yanmasın bildiğimiz kek hamurunu yapıp tencereyi yağlayıp kısık ateşte üzerine koyarlardı birde yanlardaki havalama deliklerini kapatman lazım hepsi bu ben gelin geldiğim zaman da çok yapmışlığım var kayın validem bundan vaz gecemiyor hata birtanede yedeği vardı
Benim anneminde buna benzer birşeyi vardı..Canım bunu yani tencereden ayrı bir parcası var ona ister boş koy benim kayınvalidem oraya odun külü koyup tencereyi üzerine koyerdıki yanmasın bildiğimiz kek hamurunu yapıp tencereyi yağlayıp kısık ateşte üzerine koyarlardı birde yanlardaki havalama deliklerini kapatman lazım hepsi bu ben gelin geldiğim zaman da çok yapmışlığım var kayın validem bundan vaz gecemiyor hata birtanede yedeği vardı
Bir tanemVar bunuda demedin
![]()
Napıyorsun tatlışım, gördün mü nevoş benden bilgi saklıyorBir tanem![]()
Teşekkürler.kapagı capraz kapatınca delikler kapanıyormuş şimdi denedim.artık altına tepsi koyacağım baska carem yok inşallah basarırımCanım bunu yani tencereden ayrı bir parcası var ona ister boş koy benim kayınvalidem oraya odun külü koyup tencereyi üzerine koyerdıki yanmasın bildiğimiz kek hamurunu yapıp tencereyi yağlayıp kısık ateşte üzerine koyarlardı birde yanlardaki havalama deliklerini kapatman lazım hepsi bu ben gelin geldiğim zaman da çok yapmışlığım var kayınvalidem bundan vaz gecemiyor hata birtanede yedeği vardı...