- 8 Aralık 2011
- 46.123
- 169.421
- 798
Sanki kendimi yaşlanmış hisettim NevoşBenim anneminde buna benzer birşeyi vardı..Ama nasıl kullanılıyordu hatırlamıyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki kendimi yaşlanmış hisettim NevoşBenim anneminde buna benzer birşeyi vardı..Ama nasıl kullanılıyordu hatırlamıyorum
![]()
Sahi miVar bunuda demedin
![]()
Senin maşallah bayağı olmuşSanki kendimi yaşlanmış hisettim Nevoşben 17 sene önce kayınvaldeminin üst dolapları temizlerken bulmuştum bana öğretmişti bir ara favorimdi bunda kek yapmak
![]()
Bunu denemek lazım, ama hangi ayarda?Sahi mi
Islak kek bunu bir ara çok sık yaptım şimdi mikro dalgayı kullanmıyorum pekİstersen normal kekide aynı watt ve dakikada pişirebilirsin..
MALZEMELER:
1su bardagi süt, 1 su bardagi siviyag,1,5 su b.seker,1,5 su b.un, 4 corba kasigi kakao,3 adet yumurta,1 paket kabartmatozu,1 paket vanilya
YAPILISI:
Öncelikle mikserle süt,yag,seker,kakaoyu iyice çırpıyoruz..Bu karışımdan 2 su bardağı ayıralım.sonra yumurtalari kırıp ununu,kabartma tozunu, vanilyasini koyup,yağlanmış silikon kalip veya borcamınızz varsa keki ona koyup 600 wda tam 7 dk pisirelim çıkınca sıcakken ayirmis oldugumuz karışımı üzerine dökelim AFİYET OLSUN..
Baklava yaptım artakalan hamurudan midye tatlısı yaptımNapıyorsun tatlışım, gördün mü nevoş benden bilgi saklıyor![]()
600 waat canım 7 dakikaBunu denemek lazım, ama hangi ayarda?
Yaptın mı baklavayı
Baklava yaptım artakalan hamurudan midye tatlısı yaptım. Kahve molası verdim yeni geldim görmedim ne yapmış benim hemşom ?
Öyle olduYaptın mı baklavayıDayanamayıp 1 ölçümü yaptın.
![]()
Baklava yaptım artakalan hamurudan midye tatlısı yaptım. Kahve molası verdim yeni geldim görmedim ne yapmış benim hemşom ?
Ellerine sağlık canım afiyet olsunÖyle olduiş çıkarmayı seviyorum kendime
mutfağı topladım şimdi yeni oturdum
![]()
Sen sordun mu söyleyeyimBende yapim mi
Pratik bilgileri saklamış benden, yeni haberim oluyor![]()
Sende haklısın ama olsun madem yanında tutuyorsun o zaman bilgilendir beniSen sordun mu söyleyeyimHem mutfağımda çoğu şey var
![]()
Yap tabi tatlımBende yapim mi
Pratik bilgileri saklamış benden, yeni haberim oluyor![]()
Nevoş bişey diyeyim büyük tepsi yapmak sanki daha kolay yaa küçük dahada oyaladı ben çabuk olur dedim gerçi 2 saat sürmedi ama büyük tepsidede aynı yaniSen sordun mu söyleyeyimHem mutfağımda çoğu şey var
![]()
Ayy geçen bi video izledim kendimden uzandım vallaYap tabi tatlımbence yaparsın biraz oklava tumuşluğun varsa
Bak sen hemşom yapmaz öyle ama dalgınlığına gelmiştir mutlaka![]()
Sen işine yarayacak şeyleri sor ben bilmiyorsam bile araştırır bilgilendiririm seniSende haklısın ama olsun madem yanında tutuyorsun o zaman bilgilendir beni![]()
Onu ben de gördüm benim kızlara izlettimAyy geçen bi video izledim kendimden uzandım valla
7 yaşında bi kız Allahım bir yufka açıyor hızlı hızlı bi mantı yapıyor dehşete düşerek izledim![]()
Onu bende gördümAyy geçen bi video izledim kendimden uzandım valla
7 yaşında bi kız Allahım bir yufka açıyor hızlı hızlı bi mantı yapıyor dehşete düşerek izledim![]()
Ismarlama oluyorsa ben bu kızdan istiyorum bi taneOnu ben de gördüm benim kızlara izlettim![]()
Tabi canım aynı işlemi yapıyorsun büyükte sadece biraz daha inceltip büyütüyoruz..Nevoş bişey diyeyim büyük tepsi yapmak sanki daha kolay yaa küçük dahada oyaladı ben çabuk olur dedim gerçi 2 saat sürmedi ama büyük tepsidede aynı yani