Benim kızlarda becerikli yapıyorlar ama hızlı değillerIsmarlama oluyorsa ben bu kızdan istiyorum bi tane
Hem seninde işine yarar![]()
Allah gönlüne göre versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kızlarda becerikli yapıyorlar ama hızlı değillerIsmarlama oluyorsa ben bu kızdan istiyorum bi tane
Hem seninde işine yarar![]()
Onu bende gördümgercekten bazen yetenek doğuştan oluyor nediyeyim maşallah
Ama yapamazsın değil sonrada öğreniliyor![]()
Benim kızlarda becerikli yapıyorlar ama hızlı değiller
Allah gönlüne göre versin![]()
Benim büyük kız hevesledi oturdu bana küçük bezelerimi açtı NevoşOnu ben de gördüm benim kızlara izlettim![]()
MaşaallahBenim büyük kız hevesledi oturdu bana küçük bezelerimi açtı Nevoşbana ne diyor biliyomusun ?
Milletin annesi kekden başlatır öğretmeye sen baklavadan başladın![]()
Bende onu herkes yapar bak bundan başla daha başarılı olursun diyeMaşaallahZoru yaparsa herşey kolay gelir
![]()
Geçen hafta kurabiye yaptılar ben hiç ellemedim sadece hamuru yoğurdumAnaları becerikli, olurlar tabi
![]()
Benim kızkardeşim öyle annemlere gidince o küçükleri açıyor ben büyütüyorum tabi küçüklerin bir kısmını açıyorBende onu herkes yapar bak bundan başla daha başarılı olursun diyeondan sonra bir havalara girdi tabi baklavayı ben açtım diye önüne gelene söyledi
![]()
Geçen hafta kurabiye yaptılar ben hiç ellemedim sadece hamuru yoğurdumBirlikte yapıyorduk arada bu sefer hepsini kendileri yaptı
Eki Görüntüle 1374520
Yok canım biz dersleri yoğun olmayınca birlikte birşeyler yapıyoruzNe güzel yapmışlar, annedir zaten yönlendirici olan sen takdir edip yönlendirirsen severek yaparlar. Ben çorba karıştırınca bile annem eleştirirdi, sevmiyordum hiç o yüzden
![]()
Aynen ben yufkayı acana kadar o 2 tane açıyorBenim kızkardeşim öyle annemlere gidince o küçükleri açıyor ben büyütüyorum tabi küçüklerin bir kısmını açıyorSonra baklava bitene kadar ben yaptım diyor
Annemle kafa buluyoruz sana baklavacı açalım adını da ben neymişim be koyarız
![]()
Havalarından geçilmezAynen ben yufkayı acana kadar o 2 tane açıyoryani 60 yufkada topu topu 12 açmış küçük
Yanina benim kızı çırak veririz![]()
Benim annem çok ama çok titiz yani hastalık derecesindeydi hiç birşeye elletmezdi kirletecem diyeNe güzel yapmışlar, annedir zaten yönlendirici olan sen takdir edip yönlendirirsen severek yaparlar. Ben çorba karıştırınca bile annem eleştirirdi, sevmiyordum hiç o yüzden
![]()
Ne olacak ki sanki, öğrenmemiz için yakıp dökmemiz gerekliBenim annem çok ama çok titiz yani hastalık derecesindeydi hiç birşeye elletmezdi kirletecem diyeo yokken çok çalışmalarım olurdu ama yinede anlardı bir keresinde fırında balık yapmıştım yediğim şamarı siz anlayın artık
kadın 2 gün mutfaktan çıkmadı
şimdi yaptıklarıma inamıyor gerçekten senmi yaptın diyor
sen mutfağa sokmazsan bilemezsin diyorum
![]()
Benim annemde beceremezsin der sokmazdı o evden her çıktığında ben mutfaktaydım.Benim annem çok ama çok titiz yani hastalık derecesindeydi hiç birşeye elletmezdi kirletecem diyeo yokken çok çalışmalarım olurdu ama yinede anlardı bir keresinde fırında balık yapmıştım yediğim şamarı siz anlayın artık
kadın 2 gün mutfaktan çıkmadı
şimdi yaptıklarıma inamıyor gerçekten senmi yaptın diyor
sen mutfağa sokmazsan bilemezsin diyorum
![]()
Yok canım benimki çabuk kovulur iştenHavalarından geçilmez
Efser benim kızlarda biraz daha büyüse 1 saatte 2 tepsi baklava yaparız![]()
Zaten ilk yapılan seyi biz bile beğenmiyoruz yeri geliyo, mahiretli olmak içinde öğrenmek teçrübe etmek lazım.ama benim annem sinir kırizleri geçiriyodu tabiNe olacak ki sanki, öğrenmemiz için yakıp dökmemiz gerekli
Sonra elin oğlu, yemeğimizi beğenmiyor, biz napalım öğretmeyen anne utansın![]()
Ben herşeyi evlendikten sonra öğrendim . Bi ıspanak yaptım ilk .Tek tek yıkamak zor gelmişti .suya daldır çıkar yaptım cayır cuyur nasıl yiyemedik.Ne olacak ki sanki, öğrenmemiz için yakıp dökmemiz gerekli
Sonra elin oğlu, yemeğimizi beğenmiyor, biz napalım öğretmeyen anne utansın![]()