• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

:KK8::rolleyes:
Onu bende gördüm :rolleyes:gercekten bazen yetenek doğuştan oluyor nediyeyim maşallah:nazar:
Ama yapamazsın değil sonrada öğreniliyor :rolleyes:
:nazar:Kız bu yaşta böyleyse, ilerisini düşünemiyorum bile, burayı keşfetmese bari:eek:
Bize kemerin ucunu göstermez velet:KK53::-)

:nazar: Anaları becerikli, olurlar tabi:KK19:
Geçen hafta kurabiye yaptılar ben hiç ellemedim sadece hamuru yoğurdum:kk77:Birlikte yapıyorduk arada bu sefer hepsini kendileri yaptı:kk77:
SAM_0904.webp

Bende onu herkes yapar bak bundan başla daha başarılı olursun diye :KK70:ondan sonra bir havalara girdi tabi baklavayı ben açtım diye önüne gelene söyledi :KK70:
Benim kızkardeşim öyle annemlere gidince o küçükleri açıyor ben büyütüyorum tabi küçüklerin bir kısmını açıyor:KK53:Sonra baklava bitene kadar ben yaptım diyor:KK70:Annemle kafa buluyoruz sana baklavacı açalım adını da ben neymişim be koyarız:KK70:

Geçen hafta kurabiye yaptılar ben hiç ellemedim sadece hamuru yoğurdum:kk77:Birlikte yapıyorduk arada bu sefer hepsini kendileri yaptı:kk77:Eki Görüntüle 1374520
:nazar::nazar: Ne güzel yapmışlar, annedir zaten yönlendirici olan sen takdir edip yönlendirirsen severek yaparlar. Ben çorba karıştırınca bile annem eleştirirdi, sevmiyordum hiç o yüzden:KK47:

Benim kızkardeşim öyle annemlere gidince o küçükleri açıyor ben büyütüyorum tabi küçüklerin bir kısmını açıyor:KK53:Sonra baklava bitene kadar ben yaptım diyor:KK70:Annemle kafa buluyoruz sana baklavacı açalım adını da ben neymişim be koyarız:KK70:
Aynen ben yufkayı acana kadar o 2 tane açıyor :KK70:yani 60 yufkada topu topu 12 açmış küçük :KK53:
Yanina benim kızı çırak veririz :KK70:

:nazar::nazar: Ne güzel yapmışlar, annedir zaten yönlendirici olan sen takdir edip yönlendirirsen severek yaparlar. Ben çorba karıştırınca bile annem eleştirirdi, sevmiyordum hiç o yüzden:KK47:
Benim annem çok ama çok titiz yani hastalık derecesindeydi hiç birşeye elletmezdi kirletecem diye :KK53:o yokken çok çalışmalarım olurdu ama yinede anlardı bir keresinde fırında balık yapmıştım yediğim şamarı siz anlayın artık :KK70:kadın 2 gün mutfaktan çıkmadı :KK59:şimdi yaptıklarıma inamıyor gerçekten senmi yaptın diyor :KK30:sen mutfağa sokmazsan bilemezsin diyorum :KK70:

Benim annem çok ama çok titiz yani hastalık derecesindeydi hiç birşeye elletmezdi kirletecem diye :KK53:o yokken çok çalışmalarım olurdu ama yinede anlardı bir keresinde fırında balık yapmıştım yediğim şamarı siz anlayın artık :KK70:kadın 2 gün mutfaktan çıkmadı :KK59:şimdi yaptıklarıma inamıyor gerçekten senmi yaptın diyor :KK30:sen mutfağa sokmazsan bilemezsin diyorum :KK70:
Ne olacak ki sanki, öğrenmemiz için yakıp dökmemiz gerekli:KK39:
Sonra elin oğlu, yemeğimizi beğenmiyor, biz napalım öğretmeyen anne utansın:KK70:

Benim annemde beceremezsin der sokmazdı o evden her çıktığında ben mutfaktaydım.:KK70:

Havalarından geçilmez:KK70:
Efser benim kızlarda biraz daha büyüse 1 saatte 2 tepsi baklava yaparız:KK73::KK70:
Yok canım benimki çabuk kovulur işten :KK70:görsen benimkini baklavayla kaç poz resim çekti:KK70:
Ne güzel :nazar:nevoş yani 2 kişiyle , hata 3 olursunuz dahada çabuk olur :nazar:aferim onlara :KK46::KK9:

Sonra elin oğlu, yemeğimizi beğenmiyor, biz napalım öğretmeyen anne utansın:KK70:
Zaten ilk yapılan seyi biz bile beğenmiyoruz yeri geliyo, mahiretli olmak içinde öğrenmek teçrübe etmek lazım.ama benim annem sinir kırizleri geçiriyodu tabi :KK30:mutfağın uçuna gidemiyorduk :KK67:

Ben herşeyi evlendikten sonra öğrendim . Bi ıspanak yaptım ilk .Tek tek yıkamak zor gelmişti .suya daldır çıkar yaptım cayır cuyur nasıl yiyemedik.:KK70::KK70:Aaah ah gençlik.:KK70::KK70::KK70:

Back
X