Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Görmüyor musun hepsinin gözü kemerimde :cry:
Görsün onlar ben sana daha iyilerini alırım boşver:KK60::KK70:
Efser yüz verme şuna.:KK48: Sevgisizlikle boğulsun.:KK70:
bizim gelinimiz kıyamam ona :KK30::KK70:

Hansel ve greteldeki cadı gibi beni şişirmeye calisiyo efserim:KK12:
Buralar neler olmuş böyle biri kemer diyor,diğeri şişiriyor çok tehlikeli gördümm sizi :KK70:
Olsun bea,nasılsa alışkınım mapıs hayatına :KK70::KK70:
Tamam abla bakarım ben sana :KK70:

Tadını dahi unuttum :KK53: eşim evlenmeden önce günde 2,5 litre içiyordu,evlenince yasakladim:KK53: her markete gittigimizde cigerci kedisi gibi kolaya yapisiyo:KK70: aliyo kucağına geziyo tüm marketi,kasaya gelince birakiyo kenara:KK70:
Hitlermisin sen.:KK57: Ayda bir içsin bari.:KK48: Nerden buluyosunuz bu adamları ya.:KK70:

Buralar neler olmuş böyle biri kemer diyor,diğeri şişiriyor çok tehlikeli gördümm sizi :KK70:

Kıskançlar işte:63: Benim olunca kıymete bindi:KK53:
Alırsın demi :KK60:

Bizde hamurlar,köfteler,biberler,patatesler,balıklar,patlıcanlar kızartılır.Ölmüşüz biz dimi.:KK48: Alışkanlık işte vazgeçilemiyor.
Canım mevsim dışı sebze almıyorum o yüzden biber,patlıcan,kabak sadece yazları kızarıtırım oda yaz boyunca maksimum 3 defa:KK45:Kızartma bana dokunuyor çocuklar bir alem zaten herşeyi yemiyorlar :KK53:Alıştılar közleme ve az yağlı yemeklere aramıyorlar:-)Eşim zaten ne yapsam onu yer:KK67::KK70:O yüzden çok fazla yapmıyorum.:KK51:Balığı hamsi ve istavrit olursa kızartıyorum.Onuda tek seferlik tavaya dizip önlü arkalı az yağda:kk77:

Bindik bi alamate,gidiyoz giyamete:KK70:

Hitlermisin sen.:KK57: Ayda bir içsin bari.:KK48: Nerden buluyosunuz bu adamları ya.:KK70:
Hee hitlerim ben:KK59:benden izinsiz telefonla bile konusamaz benim herif ağzını yüzünü kirarim:KK67::KK70:

Olur olur.:KK70:

İçme o çok zararlı.:KK17:

Sürekli içmiyorum ama,alınada dibine vuruyorum :KK70:

Afiyet olsun:KK60:Ama ablam çok abartma:KK19:

O kadar değil tabi

Tadını dahi unuttum :KK53: eşim evlenmeden önce günde 2,5 litre içiyordu,evlenince yasakladim:KK53: her markete gittigimizde cigerci kedisi gibi kolaya yapisiyo:KK70: aliyo kucağına geziyo tüm marketi,kasaya gelince birakiyo kenara:KK70:

Yazık adama bırak ta arada içsin yani :KK70:

Sarma yap bana börekte istiyorum colamıda unutma :KK53::KK53:

İyi geceler millet başım ağrıyor dayanamıyorum gidip dinleneyim. :KK36::KK25:

İyi gecelerr şekerrr :KK25:

Canım mevsim dışı sebze almıyorum o yüzden biber,patlıcan,kabak sadece yazları kızarıtırım oda yaz boyunca maksimum 3 defa:KK45:Kızartma bana dokunuyor çocuklar bir alem zaten herşeyi yemiyorlar :KK53:Alıştılar közleme ve az yağlı yemeklere aramıyorlar:-)Eşim zaten ne yapsam onu yer:KK67::KK70:O yüzden çok fazla yapmıyorum.:KK51:Balığı hamsi ve istavrit olursa kızartıyorum.Onuda tek seferlik tavaya dizip önlü arkalı az yağda:kk77:
Biz de yazın kızartırız da biberi arada alırız.Tadı da hiç fena olmuyor valla.Alışkanlık işte.Az salçalı yemeği sevmem mesela.Kimisi de çok salçalı sevmez.Ama senin yaptığın en doğrusu.:KK9:

Biz de yazın kızartırız da biberi arada alırız.Tadı da hiç fena olmuyor valla.Alışkanlık işte.Az salçalı yemeği sevmem mesela.Kimisi de çok salçalı sevmez.Ama senin yaptığın en doğrusu.:KK9:
Salçasız yemeği ben de sevmem:kk77:Yağ kullanıyorum ama kızartma yapmıyorum:KK51:Safra kesem yok benim dokunuyor:KK47:

Back
X