- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Kizartmanin her türlüsü yasak bu evdeGeztapo seni,sevmiyorsa yedirme sende zorlama sakın,arada balığı kızart sende ne olacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizartmanin her türlüsü yasak bu evdeGeztapo seni,sevmiyorsa yedirme sende zorlama sakın,arada balığı kızart sende ne olacak
Annem, her malatyali gibi çay tiryakisibaşına ağrılar giriyo icmediginde o derece. Kendisi bağımlı olduğu için çocuklarıma alistirmiycam demiş. Bize hic vermezdi küçükken öyle alıştık. 3 kardeşiz 3 umuzde cay sevmeyiz. Alistirmayla ilgili
![]()
Kizartmanin her türlüsü yasak bu evdeablam benm herif kocaman zaten,zayiflatmaya calisiyorum
bu ay diyetisyene gidicez. Baski şiddetle 7 kilo verdirdim ama 20 kilo daha vermesi lazim
![]()
Ben de öyleyimAnnem, her malatyali gibi çay tiryakisibaşına ağrılar giriyo icmediginde o derece. Kendisi bağımlı olduğu için çocuklarıma alistirmiycam demiş. Bize hic vermezdi küçükken öyle alıştık. 3 kardeşiz 3 umuzde cay sevmeyiz. Alistirmayla ilgili
![]()
İyi geceler.Ben gidiyorum kizlar,Iyı geceler size![]()
Ablam boyu 185 kilosu 100Diyettsyse bişi diyemem tabi,sağlık daha önemli burada
Bir ara kola hakında çok iğreç bir itda atılmıştı abla onu anlatırsam dahada içmezsin eminimBitsin gene alır içerim nasılsa
Yok anacım illa kendi dediği olacak![]()
Küçük bir tio diyetisyenim bana her gün şekersiz 1 finca türk kavesi diyetle beraber yağ yakma özeliğinin olduğunu söylemiştiBenimde kahve ile çok aram yok içiyorum ama çok değilBir türk kahvesini şekerli içiyorum diyete başlarsam onuda içmem
![]()
Ben gidiyorum kizlar,Iyı geceler size![]()
Ablam boyu 185 kilosu 100107 ydi,zorla 98 e dusurdum,geri 100 oldu. Sanırım hazmetme problemi de var... doktor daha Iyı bilir. Elinden tutup goturcem diyetisyene
![]()
Bizde de.Her akşam çay demlenir bizde,dibini görene kadar içiyorum
Dün gezmede çok fazla içtim,akşamada yine demledim gene içtim![]()
Ben doğduklarından beri aynı şekilde devam ediyorum.İşte çocuktan çocuğa farkediyor.Benim yiğenimin yediği şeyler sayılıdır.Dön dolaş hep aynı yemekler.Kessen yemez.Hazır ayranı içer,ev yapımını içmez.Evde balık ekmek yapar verirsin beğenmez,dışarıdan söyler.Alışmışlar seninkiler.Bizimki çocukluktan beri böyle.Çok kötü.
İyi geceler tatlımBen gidiyorum kizlar,Iyı geceler size![]()
İyi geceler HemşomBen gidiyorum kizlar,Iyı geceler size![]()
Bir ara kola hakında çok iğreç bir itda atılmıştı abla onu anlatırsam dahada içmezsin eminim
Küçük bir tio diyetisyenim bana her gün şekersiz 1 finca türk kavesi diyetle beraber yağ yakma özeliğinin olduğunu söylemişti![]()
Ben de öyle abla çay,nescafeyi şekersiz içiyorum ama türk kahvesini az şekerli onu sade hayatta içemiyorum.Söyle gene içerim
Çayı yıllardır şekersiz içerim,kahveyi hafif şekerli içiyorum ne tezat değilmi,gerçi kahve alışkanlığımda çok fazla yoktur
Bağımlıların hiç umrunda değil.Misal yeğenim.Eee nolmuş diyor söyleyince.Bir ara kola hakında çok iğreç bir itda atılmıştı abla onu anlatırsam dahada içmezsin eminim
Küçük bir tio diyetisyenim bana her gün şekersiz 1 finca türk kavesi diyetle beraber yağ yakma özeliğinin olduğunu söylemişti![]()
Ben de öyle abla çay,nescafeyi şekersiz içiyorum ama türk kahvesini az şekerli onu sade hayatta içemiyorum.![]()