Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

çocukken nevoş hiç gece oturmak ne bilmezdim, akşam 9-10yatar sabah 7de ayakta olurdum....
nerde ogünleriiiiim...

Hoşgeldin biz gece bekçisiyiz tarifleri bekliyoruz kimse kurabiyelerimizi almasın:KK45:

Ben okul dışında hep geç yatardım:KK47:Aileden gelen bir alışkanlık:KK45:

babam zorla yatırırdı bizi: ))))
belki yatırmasa yatmazdım bende bilemiyom şimdi....
iyikide yatırmış düzenli uyumak gibisi varmı, heleki çocukken....
babam zorla yatırırdı saat gelince, bende bazen örtünün deliklerinden tv izlerdim: )))))
aman tariflere zeval gelmesiiiiin: )))))

Hoşgeldin biz gece bekçisiyiz tarifleri bekliyoruz kimse kurabiyelerimizi almasın:KK45:

Ben okul dışında hep geç yatardım:KK47:Aileden gelen bir alışkanlık:KK45:

:70: :70: allah seni emi bnm kurabiyelerede iyi sahip çıkta gitmesinler bi yere :70: gitmeye cok meyilliler Cunkum :rolleyes: :rolleyes:

babam zorla yatırırdı bizi: ))))
belki yatırmasa yatmazdım bende bilemiyom şimdi....
iyikide yatırmış düzenli uyumak gibisi varmı, heleki çocukken....
babam zorla yatırırdı saat gelince, bende bazen örtünün deliklerinden tv izlerdim: )))))
aman tariflere zeval gelmesiiiiin: )))))
Canım küçükken mecburen yatıyorduk okul vardı ama belli bir yaştan sonra sabah erken kalkma derdi yoksa yatmıyorduk:KK45:Ben sabah erken kalkıyorum sonra 1-2 saat yine uyuyorum:KK53:
Benim kızlarda 10-10:30 gibi yatıyorlar sabah okul var:KK51:

Bi showdaki tarzi izliom su anda
Bi tv8 deki nedense eski juri daha harika :70:

Ortaç'ın karisi hic yakismamis ve cok cikin :KK57: hele dovmeli adami hic anlamis diilim:KK57::KK53:

Canım küçükken mecburen yatıyorduk okul vardı ama belli bir yaştan sonra sabah erken kalkma derdi yoksa yatmıyorduk:KK45:Ben sabah erken kalkıyorum sonra 1-2 saat yine uyuyorum:KK53:
Benim kızlarda 10-10:30 gibi yatıyorlar sabah okul var:KK51:

uyu tabi canım.
ben liseye kadar uzun tatiller hariç hep erken yattım erken kalktım, annemler yatırırdı çünkü: ))))
ama lise döneminde değişti o durum.

uyu tabi canım.
ben liseye kadar uzun tatiller hariç hep erken yattım erken kalktım, annemler yatırırdı çünkü: ))))
ama lise döneminde değişti o durum.
Ne yalan söyleyeyim çok hatırlamıyorum yaş bayağı ilerlledi:KK70:
Benim kızlardan biri tatilde bile maksimum 11de uyur hatta bayılır :KK53:diğerine sabaha kadar oturalım desen oturur.:KK70:

Nevos gecen gun bnm oglanin sogum gununde senin oglanin dediğin laf gecti :70: nasil acildi konu tam bilmiyorum . Ha bnm arkadasjn ogku tlfnda babasi ile konusurken baba bana cikolata al diomus . Oda oğlum elini arkana at annenle beraber mutfaga git dolapta var diomus sipada yapiomus daha 2 yasinda . Bnde didim bnm de arkadasin oglu kendi kendine telefonda askim cicek gönderdim aldin mi diye konusumus dedim mas sipaya bak dediler :70:

anne terliğini bende yaptım, neyse karşı komşuya verdim al sana anne terliği diye: ))))
o da dediki kafama gelmesinde dedi: )))):KK70::KK70:
zekidir komşum anında çaktı: ))))

Ciddi misin :70: hangi terligi yaptın ama bnmkini mi bilgeceninkini mi:KK50::cool:

Back
X