Yeter zaten banada gelmeye başladılarYeter artık motormu taktın yaaa.Evde tırtırtır her eve laaazım.ölmez açlıktan .Ne beceriklisin .
![]()

Vallahi 1 haftadır bir motor taktım hiç durmuyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeter zaten banada gelmeye başladılarYeter artık motormu taktın yaaa.Evde tırtırtır her eve laaazım.ölmez açlıktan .Ne beceriklisin .
![]()
Galiba çok zor diyorumEfser Hanım kurabiye diyorum 30 diyorum![]()
Sen ne zaman gidiyorsun Elazığ'a
Canım salı yada çarşanba bu hafta temizlik ve alışverişle geçmeye devam ediyorSen ne zaman gidiyorsun Elazığ'a![]()
50 dk sonra çok hızlısın :))Canım salı yada çarşanba bu hafta temizlik ve alışverişle geçmeye devam ediyor![]()
Hmm iyi bende yataktan kaçtım benim ki anlamış, gidiyorum tekrarFilim izliyordum dalmışım![]()
Kolay gelsin canımCanım salı yada çarşanba bu hafta temizlik ve alışverişle geçmeye devam ediyor![]()
Hmm iyi bende yataktan kaçtım benim ki anlamış, gidiyorum tekrar
İyi geceler![]()
İyi geceler tatlım benimkide sağolsun hortlatıHmm iyi bende yataktan kaçtım benim ki anlamış, gidiyorum tekrar
İyi geceler![]()
Sağol Nevoş iyi geceler tatlımKolay gelsin canım![]()
İyi Gecelerİyi geceler tatlım benimkide sağolsun hortlatı
Sağol Nevoş iyi geceler tatlım![]()
Ablacım hoşgeldinKurabiye kategorisinde ne kadar çok tanıdık sima var öyle, pinkstrap şefliği iyice ele almışHanım desen yarışmaya doymuyor, adra'yı gördüm, Harbi, Dombik, Bilgece, parkybull, Dilaraginosss, krizantem vay vay vay
Nevresteeeee sende mi katıldın? Hepinizden kurabiyemi isterim![]()
Bir ara hepsine tek tek bakmak istiyorum, bu gece bir kısmına bakabildim sadeceAblacım hoşgeldinTarifleri inceliyorsun akışta gördüm ama o kadar çok tarif varki hepsine bakmak imkansız
Evet Ablacım ben de katıldımYarışma tarihinde bir ilk tarifler 2. sayfaya geçti
Benim tarif 2. sayfada
KKda kimse kalmayacak bu kategoride herkes katılacak![]()
Çok teşekkür ederim AblacımBir ara hepsine tek tek bakmak istiyorum, bu gece bir kısmına bakabildim sadece
Hepinize bol şanslar dilerim![]()
En güzel benimki.Kurabiye kategorisinde ne kadar çok tanıdık sima var öyle, pinkstrap şefliği iyice ele almışHanım desen yarışmaya doymuyor, adra'yı gördüm, Harbi, Dombik, Bilgece, parkybull, Dilaraginosss, krizantem vay vay vay
Nevresteeeee sende mi katıldın? Hepinizden kurabiyemi isterim![]()