- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Peki ben sana özelden marga benim tarifim 3 numara bana oy ver diyemez miyimSorulari gorursun cevaplarsin,oylama bitiminde de kendi tarifine gidip teker teker cevaplarsin ya :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ben sana özelden marga benim tarifim 3 numara bana oy ver diyemez miyimSorulari gorursun cevaplarsin,oylama bitiminde de kendi tarifine gidip teker teker cevaplarsin ya :)
Peki ben sana özelden marga benim tarifim 3 numara bana oy ver diyemez miyim![]()
Peki ben sana özelden marga benim tarifim 3 numara bana oy ver diyemez miyim![]()
Gelir soylerim oy istiyo bu haspa der sikayet ederim nevoya seni hahaha .Peki ben sana özelden marga benim tarifim 3 numara bana oy ver diyemez miyim![]()
Bi kahve yap kendine, keyif yap![]()
Nevom merhaba :)
Bi fikir sunacagim sizlere..
Hani tarifleri yayinlarken herkes kendi profili ile yayinliyor ..
Bence bunun bu sekilde devam etmesi yerine soyle yapabilirsiniz..
Her tarifin sahibi ozelden nevresteye tarifini atip, her bir tarifi nevreste kendi profiliyle konulari acsa..
Ve yarismaya katilan kisilerin kimlikleri oylama bitmine kadar soylenmese..
Daha iyi olmaz mi ?
Dun gece burada oy verenler, hep arkadaslarina veyor tarzinsa bir yorum gordugum icin yazmak istedim..
Bence tum tarifleri , nevreste acmali..
Atiyorum..
Ekmek arasi corba kimin ? Pinkonun..
O tarifi pinko sana ozelden atip, semde ekmek arasi corba diye konu acip onun tarifi acarsan, ki!se o tarifin pinkoya ait oldugunu bilmeyecek..
Oylamada da sorun yasanmaz diye dusundum..
Ay ben cok konustum
En tarz üye yarışması spor şıklık
Oylama vakti !
Oy vermek için aşağıdaki linki tıklayıniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ye-yarismasi-spor-siklik-oylama-vakti.790669/
Kahveylede aram pek yoktur ,çay olsa dibine kadar içerim de
Güzel bir teklif düşünülebilir mesela,ama birde şu var,üye gelipte bişey sorarsa yemek hakkında ne olacak..
Eguşş ne haber nasılsın canım![]()
Hi hi hi aynısını dün akşam ben düşünmüştümm..Nevom merhaba :)
Bi fikir sunacagim sizlere..
Hani tarifleri yayinlarken herkes kendi profili ile yayinliyor ..
Bence bunun bu sekilde devam etmesi yerine soyle yapabilirsiniz..
Her tarifin sahibi ozelden nevresteye tarifini atip, her bir tarifi nevreste kendi profiliyle konulari acsa..
Ve yarismaya katilan kisilerin kimlikleri oylama bitmine kadar soylenmese..
Daha iyi olmaz mi ?
Dun gece burada oy verenler, hep arkadaslarina veyor tarzinsa bir yorum gordugum icin yazmak istedim..
Bence tum tarifleri , nevreste acmali..
Atiyorum..
Ekmek arasi corba kimin ? Pinkonun..
O tarifi pinko sana ozelden atip, semde ekmek arasi corba diye konu acip onun tarifi acarsan, ki!se o tarifin pinkoya ait oldugunu bilmeyecek..
Oylamada da sorun yasanmaz diye dusundum..
Ay ben cok konustum
En tarz üye yarışması spor şıklık
Oylama vakti !
Oy vermek için aşağıdaki linki tıklayıniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ye-yarismasi-spor-siklik-oylama-vakti.790669/
Roportajlar yerine yemegin yapilisina dair puf noktalar adli bir topik acilasa, yemegin sunumu hazirlayan kisi bu konuyaa deginecek bilgiler verse..
Mesela kac dakika pisirmeli 20
Kac derecede 180
Margarin yerine tereyag olabilir
Peynir tulum peyniride olabilir gibi sunumun sonunda ufak puf noktalarina dair bilgiler verse..
Gelebilecek sorular az cok belli..
Mesela ben en cok kac derece ve kac dakika pisirme konusuna takilirim hep..
Boyle olursa daha iyi olur..
Roportajlar yine yayinlanir..
Ama hangi tarifin kime ait oldugu genelden hic bir zaman bilinmez ve oylama buna gore yapilir..
O topik senin bu topik benim geziyorum canımarada da buraya uğruyorum
Sen nasılsın?
Ay evet oda ilginç bir kurabiye aynı terlik gibi yapmış ben baykuşu sunumunuda beğenmiştim ama malesef tek oy hakkı var keşke 3 tane olsa..Ben de oyumu yasakin cimcimesi`nin anne terliği kurabiyesine verdim.Görünce bayılmıştım.Herkesinki çok güzel ama maalesef bir oy verme şansımız vardı.
Çok ilginç hem de.Seviyorum farklı tarifleri.Ön kısmını yapmak hiç kolay değil bence.Hepsi güzel de tek oy hakkımız var işte.Ay evet oda ilginç bir kurabiye aynı terlik gibi yapmış ben baykuşu sunumunuda beğenmiştim ama malesef tek oy hakkı var keşke 3 tane olsa..
oy kullanmadan kurabiyeleri inceledim tek tek emek sunum önemli bunlar karpuzlu örgü kurabiye en emek olan bir kurabiye ama sunumda önemli olmalı hepsine baktığında hepsi güzel şu yarışmadan sonra bir senin kurabiyeni .baykuş kurabiyeyi. ve bayan hiç kimsenin kurabiyesini yaptım.. senin katıldığın yarışmalardaki tariflerin bile el yakıyor sen bu işi biliyosun aga.. ellerine sağlık..Çok ilginç hem de.Seviyorum farklı tarifleri.Ön kısmını yapmak hiç kolay değil bence.Hepsi güzel de tek oy hakkımız var işte.![]()
Elimden geleni yapıyorum sağol canım.Yapacağım tarifi çok iyi analiz ediyorum diyelim.Yoksa yedi yirmidört mutfağa giren biri değilim.Bir de çok detaycıyım.Tabak yan dursa sinir olurum:))Dediğin gibi sunum da çok önemli.Karpuz kurabiyenin rengi biraz daha kırmızı olsa ve sunum da biraz farklı olsaydı çok güzel olurdu.Gerçekten o da uğraştırıcı.oy kullanmadan kurabiyeleri inceledim tek tek emek sunum önemli bunlar karpuzlu örgü kurabiye en emek olan bir kurabiye ama sunumda önemli olmalı hepsine baktığında hepsi güzel şu yarışmadan sonra bir senin kurabiyeni .baykuş kurabiyeyi. ve bayan hiç kimsenin kurabiyesini yaptım.. senin katıldığın yarışmalardaki tariflerin bile el yakıyor sen bu işi biliyosun aga.. ellerine sağlık..
İçine karabasanlar mı oturdu.Nörüyonuz hanımlar, şefliğimin bitmesine az kaldı, örgü örmeye vereyim kendimi, siparişi olan var mı?![]()
İnşallah beni mumla arasınız.. inşallahİçine karabasanlar mı oturdu.Yeni şef seni aratmasa bari.
Bana bir tane atkı ör elin değmişken.Evde boynuma dolar seni anarım.
![]()