Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Nevom merhaba :)

Bi fikir sunacagim sizlere..

Hani tarifleri yayinlarken herkes kendi profili ile yayinliyor ..

Bence bunun bu sekilde devam etmesi yerine soyle yapabilirsiniz..

Her tarifin sahibi ozelden nevresteye tarifini atip, her bir tarifi nevreste kendi profiliyle konulari acsa..

Ve yarismaya katilan kisilerin kimlikleri oylama bitmine kadar soylenmese..

Daha iyi olmaz mi ?

Dun gece burada oy verenler, hep arkadaslarina veyor tarzinsa bir yorum gordugum icin yazmak istedim..

Bence tum tarifleri , nevreste acmali..

Atiyorum..

Ekmek arasi corba kimin ? Pinkonun..
O tarifi pinko sana ozelden atip, semde ekmek arasi corba diye konu acip onun tarifi acarsan, ki!se o tarifin pinkoya ait oldugunu bilmeyecek..
Oylamada da sorun yasanmaz diye dusundum..

Ay ben cok konustum

En tarz üye yarışması spor şıklık
Oylama vakti !

Oy vermek için aşağıdaki linki tıklayıniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ye-yarismasi-spor-siklik-oylama-vakti.790669/
Canim bunu daha once Kazen ile gorustum uygun gormedi..
Ben de hakli oldugunu dusunuyorum yemek bolumu yarismaya katilan uyelerle hareketleniyor.
Ayrica eglenmek icin katilmayan herkes yarisma nasil olursa olsun sorun olur.Bunu makyaj ve moda yarismasinda gorduk...
Oylama zamani disinda gerginlik yasanmiyor..
Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin...
Burda kurallar acik bir isleyis var..Degisime ihtiyac oldugunu dusunmuyorum,bana gore sorun yok zaten acilan konularin cogunda duzenleme yapiyorum hepsini acmak zor olmaz..Ama tadi olmaz...
Tesekkur ederim fikir icin...

Tamam kuselim:63:
Arkani don ve cikkkkkkkkk:KK62::KK61:
Q4GBMg.jpg

O zaman bolumde kimse olmaz pinko hepsini ben cevaplarim:)
Ozelden konusmalar simdi bile yapiliyor o zaman ne olur dusunemiyorumm ve tabaklardan ben olsam tanirim:rolleyes:
Oda var demi :KK70: Hep aynı tabaklar kullanıyoruz. Şu bernardo nun takımını almamın zamanı gelmiş:KK8:

Roportajlar yerine yemegin yapilisina dair puf noktalar adli bir topik acilasa, yemegin sunumu hazirlayan kisi bu konuyaa deginecek bilgiler verse..

Mesela kac dakika pisirmeli 20
Kac derecede 180
Margarin yerine tereyag olabilir
Peynir tulum peyniride olabilir gibi sunumun sonunda ufak puf noktalarina dair bilgiler verse..

Gelebilecek sorular az cok belli..

Mesela ben en cok kac derece ve kac dakika pisirme konusuna takilirim hep..

Boyle olursa daha iyi olur..

Roportajlar yine yayinlanir..

Ama hangi tarifin kime ait oldugu genelden hic bir zaman bilinmez ve oylama buna gore yapilir..
Canim bunu yarismacilar konularinda yazabilirler ayrica topige gerek yok...
Ayrica yarismaya katilanlar hemen roportaj istiyor bunu isteyen cok kisi var.

Back
X