- 16 Kasım 2008
- 13.765
- 13.418
- 823
Hanım hanım bunlar benim yavrularım.Sensin acemi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanım hanım bunlar benim yavrularım.Sensin acemi![]()
Sen hala burda misinSensin acemi![]()
Ben mutfaktan hemen sobelenirim.O zaman bolumde kimse olmaz pinko hepsini ben cevaplarim:)
Ozelden konusmalar simdi bile yapiliyor o zaman ne olur dusunemiyorumm ve tabaklardan ben olsam tanirim![]()
Ben de istiyorum almiyor
Hey maşallahHanım hanım bunlar benim yavrularım.Nerem acemi bak nurtopu gibi doğurmuşum ondört tane.
![]()
Birikmez de bunun parasıBen de istiyorum almiyor![]()
Güzelmiş.Adam doğru dürüst yemek yemiyor ki gerek görmemiştir.
Ben mutfaktan hemen sobelenirim.![]()
Birikmez de bunun parasıNeyse çocuklarımız büyüsün onar çalışır alır
![]()
Burada şeflik kazandığım yemekleri hayır için dağıtmıyorum herhal, kocam yiyorGüzelmiş.Adam doğru dürüst yemek yemiyor ki gerek görmemiştir.Alır ama bence.
![]()
Niye ki benim damat alır banadaBenim cok yok senin bayagi surer
![]()
İnsaallah canimNiye ki benim damat alır banadaKızımı el üstünde tutacak, onu doğurana da bi kıyak geçer artık
![]()
Sen ustasın canım yaparsınOhh keyfini çıkar canım.Aileyle olmak gibisi yok.Ben napim aynı işte.Yemeklerle haşır neşirim görüldüğü uzere.
![]()
Farklı bir tarzım var değil mi resimlerde.Ben senin mutfak ve resimleri nerde gorsem tanirim...
Canim bunlari daha once cok konustuk oylamaya kadar hic sorun yasanmiyor:)
30 kisi katildi 2-3 kisi oy istedi diye geri kalan 27 kisiyi uzmeye gerek yok..Ayrica ortada ciddi birsey yok..
Evet canm herkesin bir tarzi var..Farklı bir tarzım var değil mi resimlerde.
Ben işte o yirmi yedi kişi adına yazdım birşeyler.Neyse okuyan anlamıştır ne demek istediğimi.![]()
Sen hala burda misin![]()
Bulgur pilavına mı çıkaracaksın bu takımları.Burada şeflik kazandığım yemekleri hayır için dağıtmıyorum herhal, kocam yiyor![]()
Hee ister bulgur pilavı koyarım içine, ister domates salatalık doğrarımBulgur pilavına mı çıkaracaksın bu takımları.Şöyle kuş sütü eksik sofraya yakışır bu takım.
![]()