Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

Hb ablam bende sukur iyyim bebis iyi napsin sabhtan bri uyanikti kvdeler geldi onlar severken yoruldu emzirdim uyudu kaldi:KK51: bende size bakim dedim:KK19:

Sağlığı filan iyi demi bebeğin,emme durumlaı nasıl sıkıntı y0oktur umarım..
Aman uyusun,sende fırsatı değerlendir bence dinlenmeye bak..:KK60:

üyelik iptal filan yok vuslat emeğe bakılmadan sunuma bakılmadan oylar arkadaş çevresine gidiyor dedi o konu üzerinden konuşmalar olduda o yüzden yanii..

Şimdi okudum yazılanları,vuslat doğru demiş,genelde arkadaş çvresine veriliyor oylar.
Daha önce bizzat yaşandı..

Şimdi okudum yazılanları,vuslat doğru demiş,genelde arkadaş çvresine veriliyor oylar.
Yaaa hatunum bilemedimki şimdi ben yeni üyeyimm ilk kez katıldım ve arkadaşım yok henüz yani öyle tanınacak kadar... aa işte oğlumuna verelim gibi yarışmaya katıldım öylesine gırgırına ilk 3 gün ilk sıralarda gidiyordum hani arkadaş olsa bana vermezlerdi diye düşünüyorum.. fena sayılmicak oyum oldu hani kendimden pay biçtim diye yazdım canım..belki birkaç biri yapıyor ama o kadar yani azınlık.

Oyumu dondurma kurabiyeye verdim,hak ediyor bence emek var bunda onun folyosunu hazırlamak şekil vermek,kremasını hazırlamak vakit alıyor.
Semiramis arkadaşım oyum sana ..

Emmesi maşallah ablam nazar degmesin iyi:nazar: uykumuz bi duzenli bi duzensiz sagligida iyi cok sukur gecen kontrol vardi iste sariligi dusuk gozukuyor bi aylik oldugunda hala bole olursa kan istemiycem dedi bakalim

Yaaa hatunum bilemedimki şimdi ben yeni üyeyimm ilk kez katıldım ve arkadaşım yok henüz yani öyle tanınacak kadar... aa işte oğlumuna verelim gibi yarışmaya katıldım öylesine gırgırına ilk 3 gün ilk sıralarda gidiyordum hani arkadaş olsa bana vermezlerdi diye düşünüyorum.. fena sayılmicak oyum oldu hani kendimden pay biçtim diye yazdım canım..belki birkaç biri yapıyor ama o kadar yani azınlık.

Ben ble 1 oy almışım takıyormuyum bunu hiç gerek yok,umurumda bile olmaz..
Ama ortada verilen emek var,hepimizin var aslında,ama yinede daha öncede gördüm arkadaşa gidiyor genelde.
Gözümle görmesem tamam,gördüm yarışmadan ayrıldım,benim emeğime yazık değilmi şimdi bu durumda.

Emmesi maşallah ablam nazar degmesin iyi:nazar: uykumuz bi duzenli bi duzensiz sagligida iyi cok sukur gecen kontrol vardi iste sariligi dusuk gozukuyor bi aylik oldugunda hala bole olursa kan istemiycem dedi bakalim

Aman emmesi iyiyse çok güzel maşallah :nazar::nazar: uyku normal ama daha çok minik ondan,zamanla düzelir uykusuda..
Sarılık olmasıda gayet normal,bunun,içinde sık sık emzirmen lazım ki değerleri daha da düşsün..

Aman emmesi iyiyse çok güzel maşallah :nazar::nazar: uyku normal ama daha çok minik ondan,zamanla düzelir uykusuda..
Sarılık olmasıda gayet normal,bunun,içinde sık sık emzirmen lazım ki değerleri daha da düşsün..
Evet ablam dr ole dedi maşallah o konuda bi skinti yok gogsum skişsa bile sagip biberonla verdim mi aliyor sukur babasina cekmis :KK48::nazar:

Ben ble 1 oy almışım takıyormuyum bunu hiç gerek yok,umurumda bile olmaz..
Ama ortada verilen emek var,hepimizin var aslında,ama yinede daha öncede gördüm arkadaşa gidiyor genelde.
Gözümle görmesem tamam,gördüm yarışmadan ayrıldım,benim emeğime yazık değilmi şimdi bu durumda.
Hımmm olmaması lazım o zaman hoş bir durum değil..

Teşekkür ederim cicim ben ilk kez katıldım ve iddaalı değildim o yüzden bu oylar bile şaşırttı beni ama ruhumda okşanıyor tabii..

Bende ilk katildim iddialı degildim . Ama birinci olurum die dusunuodum . Herkezin ruhunu cocuklugunu oksuycak bi tarf olduğu için :36:

Back
X