- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
Ablam çok teşekkür ederim.Ben o oyu almış saydım.
![]()
Kısmetinde yokmuş demekki,üzüldüm inan ki bir başka sefere inşallah,yinede sağol güzel kardeşim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam çok teşekkür ederim.Ben o oyu almış saydım.
![]()
Bilmediğim bişeymi oldu yoksa .
Vuslat üyelik iptalimi yaptırdı yoksa.
Neler oluyor arkadaşlar..
*
Vuslat abla üyeliğini iptal ettirmiş size iletmemi rica etti.
Neden böyle birşey yaptı ki,üzüldüm açıkcası haber verdiğiniz için teşekkür ederim,selamımı iletirseniz sevinirim.
Rica ederim iletirim. Bi süre uzak kalmak istediğini söyledi ileride belki tekrar dönerim diyor. İyi akşamlar .
Kısmetinde yokmuş demekki,üzüldüm inan ki bir başka sefere inşallah,yinede sağol güzel kardeşim.![]()
Selamlar.
Vuslat`ın üyeliğini iptal ettirdiğini okudum.Çocukça bir hareket yapmış.Gerçekten çok kızdım.Şurada iki kelime konuşulan lafı nasıl üstüne alıp da üyelik iptali yaptırdı anlamak mümkün değil.Onu daha güçlü biri sanırdım.Kaçmayı seçmiş.
Ne olduğunu ben de tam bilmiyorum ama geçen akşam yazdığım yazı üzerine o da fikirlerini söyledi.Dün geceki mesajında da ortalığı ben karıştırdım demiş.Ne alaka.İki kelime konuşamayacakmıyız burada.Alınganlık yapmış.Başka birşey yoksa üyeliğini bundan iptal ettirdiğini düşünüyorum.Ne oldu öyle adracım,bişiler olmuş yine..
![]()
Ne olduğunu ben de tam bilmiyorum ama geçen akşam yazdığım yazı üzerine o da fikirlerini söyledi.Dün geceki mesajında da ortalığı ben karıştırdım demiş.Ne alaka.İki kelime konuşamayacakmıyız burada.Alınganlık yapmış.Başka birşey yoksa üyeliğini bundan iptal ettirdiğini düşünüyorum.
Selamlar.
Vuslat`ın üyeliğini iptal ettirdiğini okudum.Çocukça bir hareket yapmış.Gerçekten çok kızdım.Şurada iki kelime konuşulan lafı nasıl üstüne alıp da üyelik iptali yaptırdı anlamak mümkün değil.Onu daha güçlü biri sanırdım.Kaçmayı seçmiş.
Evet olmasa iyiydi.Umarım yanlışından döner tekrar aramıza katılır.Gördüm yazılanıda bende anlam veremedim neden iptal etti üyeliğini,keşke olmasaymış..
Önemli birşey değil.Arkadaşımız alınganlık yapmış.Aaa ne oldu ki ya?
Evet olmasa iyiydi.Umarım yanlışından döner tekrar aramıza katılır.
Önemli birşey değil.Arkadaşımız alınganlık yapmış.
Ben şerbetliden çektim sütlüye verdim oyumuYeni kategorimiz sütlü tatlılar olacak galiba.Başka birşey olsa iyi olurdu ama demokrasi işte.![]()
Niye çektin ki.Ben şerbetliden çektim sütlüye verdim oyumu
Kajmer tutturmuş havanı alcam diye![]()
Şerbetli mi istiyordun sen? Ne bilim ben o kategoride yoktum ki haberim yoktu, geyikten arkadaş, yarışma başında söz verdim yarışalım diye sütlü tatlı olsun istiyordu o, söz verdiğimi unutmuşumNiye çektin ki.Yeni yaptık sayılır onu.Kajmer kim?
Şerbetli sütlüden iyidir.Benim için farketmez de sütlüden önce farklı kategoriler olabilirdi.Belki oylama farklı yönlere gider.Şerbetli mi istiyordun sen? Ne bilim ben o kategoride yoktum ki haberim yoktu, geyikten arkadaş, yarışma başında söz verdim yarışalım diye sütlü tatlı olsun istiyordu o, söz verdiğimi unutmuşum![]()
Yok canım sende yedek tarif varsa önerilere açığımŞerbetli sütlüden iyidir.Benim için farketmez de sütlüden önce farklı kategoriler olabilirdi.Belki oylama farklı yönlere gider.Aklında tarif var mı sütlüde?
Bende de yok.Bulursam yollarım en iddaasızını.Yok canım sende yedek tarif varsa önerilere açığım![]()