Bisküvi - Kurabiye Tarifi Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi

ayy evet bir koca var ve iş çıkışı yemek yapmayı düşünüyorum..allahtan bu aralar mesaidede oğluşumla ne bulsak onu yiyoruzz.. :kk77::kk77:
Ben çok kasmıyorum ya haftanın 2 günü dışardan mı yesek diyorum, sağolsun kabul eder:-) Mutfağa gitmek istemiyor canım hiç napim. Mutfağım büyük olsa tv koyup öyle geçerim aslında canım sıkılıyor böyle. Tableti alıp film açıyorum o da interneti acayip yiyo:cool:

Ben çok kasmıyorum ya haftanın 2 günü dışardan mı yesek diyorum, sağolsun kabul eder:-) Mutfağa gitmek istemiyor canım hiç napim. Mutfağım büyük olsa tv koyup öyle geçerim aslında canım sıkılıyor böyle. Tableti alıp film açıyorum o da interneti acayip yiyo:cool:
ooo iyiymiş dışarısını kabul ediyor ben teklif etmiştimde zaten hafta sonları dışarıdayız diyor bide hafta içidemi yiyelim diye somurtuyor. ooo internet sınırsız değilse fena girer adama

ooo iyiymiş dışarısını kabul ediyor ben teklif etmiştimde zaten hafta sonları dışarıdayız diyor bide hafta içidemi yiyelim diye somurtuyor. ooo internet sınırsız değilse fena girer adama
Sınırsız da, sınırsızlarda sınırlı malum :) Dolunca yavaşlıyor, ee benimki de işini internetten yapıyor, kızıyo bu sefer:KK23::-)

Eyvahh.. canlandırdım bir an ..hanımm ne yaptın kullanıyon bu kadar interneti nerelere giriyon ne dedikodu yapıyon mır mırda mırmır:KK48::KK48:
Benimkine kota dolunca mesaj gidiyor hemen arayıp az izle şu filmi diyo. Ben de başlıyorum ya ben bu ay hiç izlemedim ki 1 tane senle izlemiştik vs vs. Suçlu olmak yok:KK70::KK70:

Back
X