- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok kasmıyorum ya haftanın 2 günü dışardan mı yesek diyorum, sağolsun kabul ederayy evet bir koca var ve iş çıkışı yemek yapmayı düşünüyorum..allahtan bu aralar mesaidede oğluşumla ne bulsak onu yiyoruzz..![]()
Biz burda güzel güzel sohbet ediyorduk, kark kafa tuttu yineNoluyorrr bakalımm huuu![]()
Biz burda güzel güzel sohbet ediyorduk, kark kafa tuttu yine
Oysaki ben onu ne güzel karşılamıştım bak![]()
Yalnızsın demi dedi, sıkıştıracaktı tek başıma görseydiNe didi kark bakalımmm söyle![]()
ooo iyiymiş dışarısını kabul ediyor ben teklif etmiştimde zaten hafta sonları dışarıdayız diyor bide hafta içidemi yiyelim diye somurtuyor. ooo internet sınırsız değilse fena girer adamaBen çok kasmıyorum ya haftanın 2 günü dışardan mı yesek diyorum, sağolsun kabul ederMutfağa gitmek istemiyor canım hiç napim. Mutfağım büyük olsa tv koyup öyle geçerim aslında canım sıkılıyor böyle. Tableti alıp film açıyorum o da interneti acayip yiyo
![]()
Sınırsız da, sınırsızlarda sınırlı malum :) Dolunca yavaşlıyor, ee benimki de işini internetten yapıyor, kızıyo bu seferooo iyiymiş dışarısını kabul ediyor ben teklif etmiştimde zaten hafta sonları dışarıdayız diyor bide hafta içidemi yiyelim diye somurtuyor. ooo internet sınırsız değilse fena girer adama
Eyvahh.. canlandırdım bir an ..hanımm ne yaptın kullanıyon bu kadar interneti nerelere giriyon ne dedikodu yapıyon mır mırda mırmırSınırsız da, sınırsızlarda sınırlı malum :) Dolunca yavaşlıyor, ee benimki de işini internetten yapıyor, kızıyo bu sefer![]()
Yalnızsın demi dedi, sıkıştıracaktı tek başıma görseydi
Papucumun havalısı da dedi
Bu kız niye böyle oldu bilmem![]()
Benimkine kota dolunca mesaj gidiyor hemen arayıp az izle şu filmi diyo. Ben de başlıyorum ya ben bu ay hiç izlemedim ki 1 tane senle izlemiştik vs vs. Suçlu olmak yokEyvahh.. canlandırdım bir an ..hanımm ne yaptın kullanıyon bu kadar interneti nerelere giriyon ne dedikodu yapıyon mır mırda mırmır![]()
Evet hep böyle yapıyor, sonrada biz onunla uğraşıyor oluyoruzWayyy neler demiş öylee![]()
Evet hep böyle yapıyor, sonrada biz onunla uğraşıyor oluyoruz
Yalannn biz kendimizi savunuyoruz sadece![]()
Yaşasın biz kadınlar suçlu olmak yokkk..Benimkine kota dolunca mesaj gidiyor hemen arayıp az izle şu filmi diyo. Ben de başlıyorum ya ben bu ay hiç izlemedim ki 1 tane senle izlemiştik vs vs. Suçlu olmak yok![]()
Vayyy çokta alçakgönüllüyüz bırakma bunlara kemeriii.cicimm.
SelamSelam.![]()