- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
İyi canim cok sukur:)Serum bayagi iyi geldi...
Nasilsin![]()
Nevoşum nasıl oldu oğlun daha iyi demi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi canim cok sukur:)Serum bayagi iyi geldi...
Nasilsin![]()
Tesekkur ederim.Geçmiş olsun canım
Biraz daha iyi ablacimNevoşum nasıl oldu oğlun daha iyi demi
Biraz daha iyi ablacimseruma 2 gun daha devam edecegiz...
Evet ablacim evdeyiz.Sabah tekrar gidecegiz...Tatili hastanede gecirecegiz..Evdemisiniz şimdi,serum alında daha iyi olur toparlar hemen
Ellerinize saglik harika olmuslar...mutfaktan selamlar....Eki Görüntüle 1393479 Eki Görüntüle 1393479
Evet ablacim evdeyiz.Sabah tekrar gidecegiz...Tatili hastanede gecirecegiz..
Nasip boyleymis![]()
Ellerinize saglik harika olmuslar...
Bizimde dun misafir vardi pastalri,pogacalari ben yaptim ama resim cekmeye hic imkanim olmadi....
Pastayi cekmistim sadece
Eki Görüntüle 1393559
Ablam bugun 4-5 saat kaldikNasılsa hastanede çok fazla kalmazsınıziserum bitince eve yollarlar,biraz dinlensin paşamız kendine gelir,sende çok yıpratma kendini lütfen.Çocuk bunlar her an hastalanabiliyorlar işte![]()
Ablam bayagi cesit yapmistik bunuda en son yaptim.Uydurdum birseylerAnammmm tam benlşk varyaa![]()
Ablam bayagi cesit yapmistik bunuda en son yaptim.Uydurdum birseyler![]()
Sagol ablam kalanlari evlere paket yaptim.Bilirim senin uydurma yaptıklarını,döktürmüşsündür yine
Çok geçmiş olsun nevosum,güya tatile gittin yani bi kafa dinleyemedinAblam bugun 4-5 saat kaldik
Sagol ablam cok haklisin heran hasta olabiliyorlar![]()
Sagol ablam kalanlari evlere paket yaptim..Begenildi galiba
![]()
Sagol hemsom ben boyle sansli biriyimÇok geçmiş olsun nevosum,güya tatile gittin yani bi kafa dinleyemedin![]()
Sen benden guzelini yaparsinO paketleri niye evlere yolluyon buraya yollasaydın ya sevabına![]()
Kardeşim geldi benim. Kaç gündür foruma da giremiyorum. Malatya işi yalan oldu nevosumSagol hemsom ben boyle sansli biriyim
Hayirlisi olsun
Sen gelmiyor musun?
Sen benden guzelini yaparsin
Senin kurabiyelerden yollasana bize![]()
Hayirlisi olsun canimKardeşim geldi benim. Kaç gündür foruma da giremiyorum. Malatya işi yalan oldu nevosumhep pinkonun nazari değdi heeeppp
![]()
Canim ablamSen daha beceriklisin hayatım,sen iste hemen yollayım