Anne Kuzusu kocasi olanlar yasadiklariniz lutfen

Assley159

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
875
1.255
113
Kizlarrr merhaba.Ilk defa konu aciyorum.3 yillik evliyim.oncesinde de 7 aylik birliktelik vardi bu birliktelik sirasinda esim babasini kaybetti ve benim kaynana dul kaldi maalesef.Sonra ben kendimi bir teselli silsilesi icinde buldum ki megersem ben anne kuzusu biriyle evlenmisim de bu vefat sureci benim kafami karistirmis.Sonra neler oldu.Benim esim 2 ablaya 1 anneye 1 eşe yani 4 kadin arasinda kaldi.Ablalarina da duskun cunku onlarin evliliklerinde de problem var.Kayinpeder de olmeden once ayri koyde yasiyomus esinden.Biz evlenince basladi kopmaya olaylar.Yeni evlendik ve her ay Istanbul Izmir arasi dokumaya basladik.Biz gitmedigimizde kaynana istanbulda gorumcemde kalinca oraya tasiniyoduk.Gelmeler gitmeler derken ben bunlarin hepsini uzuntulerine verip sesimi cikarmiyordum.1 sene 2 sene 3 sene derken son 1 senedir Amerikaya tasindik.Orada esim surekli annesini dusunmeye gunde en az 2 kere kamerali hesap vermeye bana hircinlasmaya basladi.6 ay sonrasinda da annesini basima dikti.Kaynana da tam esma sultan.Neyse anneme oyle deme anneme boyle deme derken kizlar ben patlatim ve esim evden kovdu ve ben amerikadan turkiyeye baba evine döndüm.Velhasil ben bu adami bosamaya karar verdim.Daha oncesinde de annesiyle ilgili sorunlarda bana bosanalim ben bukadarim diyordu.2 aydir ayriyiz ve bu aksam dananin kuyrugu kopacak arkadaslar.Size ana kuzusu ile barış saglanir mi duzelir mi bilgisini saglayacagim:)

Kendinizi eşinizin yerine koymaya çalıştınız mı hiç?! Bir babayı kaybetmek kolay mı sanıyorsunuz? Elbette annesiyle, ablalarıyla görüşecek, gerektiğinde yardım edecek, dertleşecek. Kötü günde gelincilik oynamayıp, eşinize dost, görümcelerinize kardeş, kv'nize evlat olmadıktan sonra oturun babanızın evinde daha iyi.

Kendinizi eşinizin yerine koymaya çalıştınız mı hiç?! Bir babayı kaybetmek kolay mı sanıyorsunuz? Elbette annesiyle, ablalarıyla görüşecek, gerektiğinde yardım edecek, dertleşecek. Kötü günde gelincilik oynamayıp, eşinize dost, görümcelerinize kardeş, kv'nize evlat olmadıktan sonra oturun babanızın evinde daha iyi.
Evet cok koydum o kadar verdim ki kendimden.1 kere bile benim aileme karsilik olarak gelmedi.Dogumgunumde,yilbaslarinda hep onlarlaydi.Ve bana sozler vermesine ragmen ablalari hep planlarimizi degistirdi.Isin icerik kismi cok derin.

Evet cok koydum o kadar verdim ki kendimden.1 kere bile benim aileme karsilik olarak gelmedi.Dogumgunumde,yilbaslarinda hep onlarlaydi.Ve bana sozler vermesine ragmen ablalari hep planlarimizi degistirdi.Isin icerik kismi cok derin.
Hmm.. Siz Türkiye'de o Amerika'da nasıl çözmeyi planlıyorsunuz problemlerinizi? Çözmek istiyormusunuz? Başbaşa veya hep beraber hiç konuştunuzmu bu durumları? Çift terapisi denedinizmi?

Hmm.. Siz Türkiye'de o Amerika'da nasıl çözmeyi planlıyorsunuz problemlerinizi? Çözmek istiyormusunuz? Başbaşa veya hep beraber hiç konuştunuzmu bu durumları? Çift terapisi denedinizmi?
Esimle konusmayi cok denedim bunlari,annesi konusunda gözü kör.Her seferinde bu boyle emrivakilerle yasacaksin ayrilalim demisti.Annesiyle derdimi acmak istedigimde ise sen annemle konusamazsin cik git bu evden dedi.yillardir gittigi terapistine ben de gitmeye basladim ve evet kronik bir durum varmis.Ve son kez yuzde 30 luk sansimiz varmis barisma konusunda.Cozmeyi cok istiyorum ancak o yardimci olmadikca ben hep duvara carpiyorum.

Zor bir durum..kv taa Türkiye'den gelip yuva yıkmayı başarmış Amerikalarda..Allah fırsat vermesin böyle kadinlara ama maalesef kendini düşünen analar da var.evladinin yuvasi dağılmış umru degil.ama gün olur hesap döner.

Keşke eşinin yanında kalsaydin canım. Kv kendini daha güçlü hissediyordur.
Amerika'da oturma izni ne kadar?
Bisekilde yollayamaz misin tr ye?kaçak falan desen 😉

Berabere Amerikaya gittiniz ve sonra annesini yanına aldı şimdide sizi evden mi kovdu hayret bir şey ya bu erkeklerin annesi dokunulmaz gerçekten anlam veremiyorum sanki bir terk onların annesi var.. burda kaç tane konu görüyoruz bu erkek anneleri hakkinda hepsinde aynıı ... Bence barışmak için uğraşmayın derim çünkü sürekli aynı şeyleri yaşayacaksiniz huylu huyundan vazgecmez

Zor bir durum..kv taa Türkiye'den gelip yuva yıkmayı başarmış Amerikalarda..Allah fırsat vermesin böyle kadinlara ama maalesef kendini düşünen analar da var.evladinin yuvasi dağılmış umru degil.ama gün olur hesap döner.

Keşke eşinin yanında kalsaydin canım. Kv kendini daha güçlü hissediyordur.
Amerika'da oturma izni ne kadar?
Bisekilde yollayamaz misin tr ye?kaçak falan desen 😉
O kadar bastirildim,sindirildim ki sinir krizi gecirdim.Kalamazdim,cok baskiladi beni annesi konusunda.Insan derdini acamaz mi?Bagimli iliskilerden kaynaklaniyor bu sorunlar.Annem de annem annem de annem.inanin o kadar isterdim kalmaya ama psikolojim kovulmayi hazmedemedi.bilmem ki napiyorlar kuzu kuzu

Berabere Amerikaya gittiniz ve sonra annesini yanına aldı şimdide sizi evden mi kovdu hayret bir şey ya bu erkeklerin annesi dokunulmaz gerçekten anlam veremiyorum sanki bir terk onların annesi var.. burda kaç tane konu görüyoruz bu erkek anneleri hakkinda hepsinde aynıı ... Bence barışmak için uğraşmayın derim çünkü sürekli aynı şeyleri yaşayacaksiniz huylu huyundan vazgecmez
Annesine bagimli iliskisi olanlara cok dikkat etmek lazimmis onu anladim.Sorun cozemiyosunuz onlarla.Olgun olamiyorlar.

O kadar bastirildim,sindirildim ki sinir krizi gecirdim.Kalamazdim,cok baskiladi beni annesi konusunda.Insan derdini acamaz mi?Bagimli iliskilerden kaynaklaniyor bu sorunlar.Annem de annem annem de annem.inanin o kadar isterdim kalmaya ama psikolojim kovulmayi hazmedemedi.bilmem ki napiyorlar kuzu kuzu
Canım klasikleşti ama ya bosanacaksin yada kv geberene kadar pardon vefat edene kadar sinirlerine hakim olup gemiyi süreceksin.

Sonucu ileticem buraya ama geri vites yapamam artik ok yaydan cikti.Yani anne kuzulari annelerine geri dur demedikce cok yuvalar yikilacak.
Eşininle mutlu olamayacağına inaniyorsan belkide en hayırlısı ayrilmaktir arkadaşım.
Yaş faktörümuz var bizim..bilmiyorum çocuğun var mi?yoksa bence uğraşma.
Tekrar mutlu olabilirsin doğru düzgün ve anasi olmayan bir adam seçerek 😉

Eşininle mutlu olamayacağına inaniyorsan belkide en hayırlısı ayrilmaktir arkadaşım.
Yaş faktörümuz var bizim..bilmiyorum çocuğun var mi?yoksa bence uğraşma.
Tekrar mutlu olabilirsin doğru düzgün ve anasi olmayan bir adam seçerek 😉
Yasim 33 cocugum yok.Esimi seviyorum ancak tek tarafli gitmiyor.Gozden cikaran bir kocayla nasil olur.

Yasim 33 cocugum yok.Esimi seviyorum ancak tek tarafli gitmiyor.Gozden cikaran bir kocayla nasil olur.
Olmaz tabiki..sevginin acamayacagi kapı yoktur ama sevgi ve saygı karşılıklı olmali.eşin kovmuş ve hala hatasını anlayamamişsa geriye fazla bir söz kalmiyor ne yazikki

Kadin amerikada kaynana turkiyede
Ta buradan yapmis yapacağını
Pes diyorum
Ana kuzusu ile çok çok zor
Celik gibi sinirlerin olmali

Allah yardımcınız olsun. Böyle bir insanla yaşamak çok zordur, sabır da bir yere kadar. Tabi ailesini de düşünsün onu bu yaşa ailesi getirmiş ama eğer ailesini tutup sizi gözden çıkarmışsa sizde onu gözden çıkarın.

Kadin amerikada kaynana turkiyede
Ta buradan yapmis yapacağını
Pes diyorum
Ana kuzusu ile çok çok zor
Celik gibi sinirlerin olmali
Psikiyatrist te sinirlerin çelik gibi olmali guclu olmalisin oncelikle dedi.Ya beni evden cikardiginda annemin evine gittigimde abim kizmis ve birkac sey soylemisti esime.esim onlara da takmis simdi.haketmedim de soyle boyle.asil ayrilma bahanesi olarak oraya oynuyor.

Psikiyatrist te sinirlerin çelik gibi olmali guclu olmalisin oncelikle dedi.Ya beni evden cikardiginda annemin evine gittigimde abim kizmis ve birkac sey soylemisti esime.esim onlara da takmis simdi.haketmedim de soyle boyle.asil ayrilma bahanesi olarak oraya oynuyor.
allah yardımcın olsun cnm
Hakkinda hayırlısı olsun

Back
X