- 14 Kasım 2007
- 2.994
- 1.896
- 658
- Konu Sahibi Hellohappiness
-
Bekara karı bosamak kolay geliyorsa,torunsuza da torun bakmak kolay gelirBazı üyeler demiş ki; iyi o zaman torunlarınız olunca siz de onlara bakın, hayatınız bitsin, gezmeyin eve bağlanın vs. Evet bakarım, seve seve bakarım. Şu an ölüm döşeğinde olsam, hayatımın muhakemesini yapsam keşke ailemle daha çok vakit geçirseydim derdim. Zorlama yorum yapacak arkadaşlar için açıkliyim: hayatımdaki en kıymetli anlar ailemle olanlar. Çocuklarımın bana ihtiyacı varsa diğer her şeyden kıymetli ve önemlidir benim için.
Ayy unutmuslardır cocuklarını şapşiklerÖlçülü olduğu sürece elbette destek olunmalı ama bunu abartanlar da var misal benim abim ve eşi çoçuklar 3-6 yaşındalar işlerimiz yoğun diye ramazanlık başında bıraktılar evler yakın bu arada Eylül başı aldılar çoçukları bir şey dediğinde mecbur bakacaklar diyip çıkıyorlar annemde bir şey diyemiyor alınırlar diye mahvoldu kadın
Biyere kadar destek olunur tabi.Herkese merhaba. Bu anket konusu benim icin önemli hanimlar. Yalniz lütfen sadece anneler oylasin zira bekara kari boşanak kolay derler. Diger genc avrupai arkadaslarimizin yorumlarini zaten biliyorum"ona güvenerek mi yaptiniz? Sizi büyütmüs cocugunuzu da mi büyütecek? Mecbur degil vs vs" Ama calisan anneler, ikiz, ücüz anneleri bilir destek gerekiyor, bakicilara güvenilmiyor, bakici kolay bulunmuyor. Zaten annelerimiz de bizi böyle büyütmüs zamaninda. Hep yakin oturulmus, hatta belki birlikte ve bizlerin bakiminda da anneanne babaanne emegi büyük. Ama simdi mecbur degil laflari havalarda ucusuyor. Ben de tam triplere girecekken ya acaba gercekten mecbur degiller mioluyorum ama cok daraldim artik yaa.
Ben çocuklarıma bakıyorum sorun yok. İşe başladığımda gelmedinyazdım kaçırmışsınız. Ben burda önceliklerimden bahsediyorum. Elbette sağlıklı olursam ve gücüm yeterse, elimden geldiğince yanlarında olurum her konuda diyorum.Bekara karı bosamak kolay geliyorsa,torunsuza da torun bakmak kolay gelir
Bekar degilim,anneyim,evet bakmayacagım ben de.
Ayrıca iyi ya,70inde torun bakacak kadar enerjikseniz şimdi cocuklarınıza bakın,sorun ne ki:)
Sizinkiler çalışmıyormuş demek ki. Benim annem ve teyzem çalıştığı için bizi büyükler büyütmüş. Hem normal olan ne demek pardon? Güvenli bağlanmaya göre annesi çalışan bebeklerin bir başka kişiyle (ama tek bir kişiyle) bağ kurması diye bir şey var. Normale de kendinize göre karar vermeyin bir zahmet.
cehennemin dibi???Kızım iki yaşını geçti Ben değil annem babam büyütüyor desem yeridir
Kv ise kızım doğduktan hemen sonra cehennemin dibine gittiği için iki senedir görmüyorum bile
Şimdi ikinciye hamileyim Allah anneme babama sağlık sıhhat versin onların hakkını hiç ödeyemem
Niye anne ve kv yarışacak diye bir kanun mu var. Bir tanesi seçilemiyor mu, gönüllü olması birinin ya da ben müsaitim bakarım demesi yasaklandı mı?İşte o tek kişi
Dönüşümlü bakan anneanne babaanne teyze hala değil
Düzenli teknik kişi bakıcı
Evin içinde en iyi ben bakıyorum diye birbirine nispet yapan büyükler değil
Çocuğun annesi a derken olmaz zinhar b diyen Kv değil
Annem ben bebekken okuyormuş babala dönüşümlü halletmişler 3 yaşıma geldiğimde o işe ben okula ne bakıcım ne büyükler oldu başımda
Benim oğluma 3,5 aylıktan itibaren şirketten bulduğum bakıcı baktı 25 Aydan itibaren okula
Yukarıda da yazdım size de yazayım oğlum 10 yaşında karşı apartmanda oturan halasına geçen sene 3 saat bıraktım antrenmana götürdü çünkü hem benim hem eşimin sınavımız vardı
Çalışıp da anne Kv bağımlısı olmadan çocuğu büyüyen milyonları ve bunu burada yazanları neden imkansızmış gibi gösteriyoruz ki
Konu sahibi arkadaşım çocuklar ikiz de bunaldın diye düşünmüştüm desteksiz,
iki çocuk kv nasıl baksın bakıcını bul yoluna bak
Niye anne ve kv yarışacak diye bir kanun mu var. Bir tanesi seçilemiyor mu, gönüllü olması birinin ya da ben müsaitim bakarım demesi yasaklandı mı?
Şıklar konu sahibinin almak istedigi yorumlara gore.Anketin şıkları da garip yalnız. “İhtiyaçlarımız dahilinde destek olmalarını beklemek hakkımız” değil de en azından “karşı tarafın imkanları dahilinde destek olmalarını beklemek hakkımız” olsa idi daha empatik olurdu. Zira ihtiyaçlarımız dahilinde kimseden destek beklemek hakkımız değil, ancak karşı tarafın bize destek olma imkanı varsa böyle bir beklentiye girilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?