- 14 Şubat 2018
- 27
- 21
- 88
- 36
- Konu Sahibi ShellShock
Şimdi anneyim yani allah nasip ederse eylülde kucağıma alacağım. Ve onu şimdiden çok seviyorum ve çok özlüyorum. Onun kalbi attı ben günlerce uyuyamadım. Peki annem nasıl uyudu? Yukardaki satırlarınız beni çok etkiledi çok içten ve hislerinizi tam anlatır nitelikteydi Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alıp gönlünüzce büyütmeyi nasip etsin inşaAllah9 ay taşımak falan anne olmaya yetmiyor malesef...
Bunu en iyi anlayanlardan biriyim. Daha 5 yaşındaydım annem beni eşyaları evi bana ver çocuk senin olsun bakamam dediğinde. Arkasından ağlayışım ve bana son kez bile sarılmadan gidişi. Bakamam dediği sırada memurdu..
Yıllar geçti 15 yaşında annemi aramaya başladım belki bi açıklaması vardır diye. Yokmuş...
Bir kızı olmuş resmen tapıyor ona ya ben benim suçum ne?
17 yaşında sadece arayıp sorarak bir gün evine gidip görerek geçti 2 yılım. Ve en sonunda bana yük oluyorsun gelme dedi. Bana 5 kuruş para vermedi ki ne yükü. Annelik göstermek mi yüktü ona.
Alkol tüketiyordu bir gece beni dövdü vurdu onun kızısın git burdan dedi. Gece saat bir sadece bir terlik bir atlet bir ceket ve bir taytla sokağa atıldım. Yılbaşı gecesi. Ağlayarak cıktım o evden ve yemin ettim.
Şimdi annemi özlemiyorum. Onu aramıyorum sormuyorum. Inanır mısınız yokluğu hiç koymadı.
Varlığıda olmadığı için çabuk alıştım hayatıma. O kızıyla mutlu. Beni sığdıramadı bir türlü yüreğine.
Bende onu attım. Mutluyum. Özlemiyorum.
Şimdi anneyim yani allah nasip ederse eylülde kucağıma alacağım. Ve onu şimdiden çok seviyorum ve çok özlüyorum. Onun kalbi attı ben günlerce uyuyamadım.
Peki annem nasıl uyudu?
Inşallah sizde ondan kurtulursunuz. Silin hayatınızdan sizi sevmeyen değer vermeyen ve evlat gibi görmeyen birini arayıp sormak niye?
Bence size acı veren herkesi bu anneniz bile olsa silin inanın daha mutlu olacak ve yokluğunu hissetmeyeceksiniz.