- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
- Konu Sahibi beyazzambak28
-
Çok saçma eşiniz kırk günlük kolik bebekle ilgilendiğiniz halde destek değil köstek oluyor bi de başka çocuk var kusura bakmasın ama uykuya ihtiyacınız var bencilmiş..Kızlar küçük kızım krese başladı 31 aylık. Iyi ce hırçınlasti ne bulursa fırlatıyor oğlan desen kolik 2 aylık. Uykularimiz birbirine girdi eşimde saolsun yardimci ama bir yandan da o ilgi bekliyor e oda haklı 40 ta çıktı ama bişey yok bende.napiyim akşam 8 de oğlan la beraber bende bayiliyorum odalarda ayrı kız babayla ben oğlan la uyuyoruz.off ne zaman düzene girer herseyeşimde haksızlık ettiğim için üzülüyorum dün artık senden beklentim yok dedi iyi ol yeter ben alıştım dedi.ama böyle olurmu onu istemediğimi düşünüyor ama napayım yorgunluktan pert oldum resmen
Kızlar küçük kızım krese başladı 31 aylık. Iyi ce hırçınlasti ne bulursa fırlatıyor oğlan desen kolik 2 aylık. Uykularimiz birbirine girdi eşimde saolsun yardimci ama bir yandan da o ilgi bekliyor e oda haklı 40 ta çıktı ama bişey yok bende.napiyim akşam 8 de oğlan la beraber bende bayiliyorum odalarda ayrı kız babayla ben oğlan la uyuyoruz.off ne zaman düzene girer herseyeşimde haksızlık ettiğim için üzülüyorum dün artık senden beklentim yok dedi iyi ol yeter ben alıştım dedi.ama böyle olurmu onu istemediğimi düşünüyor ama napayım yorgunluktan pert oldum resmen
Annem gizli bir hesap mi açtı yoksa:)bu cümleler onun cümleleri. Şaka bir yana doğru söze ne denir arkadaşım güya arkadas gibi olsunlar istedim ne bileyim.bu durumun beni zombi ye cevirecegini.Çocukların aralarındaki zaman çok az. E bunların yaşanması kaçınılmaz haliyle...
Birde dovseydiniz bari.12 de geri uyanıyor sanız 8 erken bir vakit değil malum toplamda 4 saat uyku.beni anlayan arkadaşlara çok tesekkürler yaşayan bilir ancak.adam ne derse haklı diyebilmek için köle isaura olmam lazım.8 de uyumak? çok yorgun bile olsanız ebeveyn için erken bi saat değilmi? kendinizi alıştırmayın. ayrı yatma olayınızıda hiç sevmedim. adam ne derse haklı.
Yok canım güya eylülde baslaticaktim oğlan kolik olunca mecbur baslattim aslında çok yanlış biliyorum ama gücüm yetmedi biri sürekli ağlıyor susturmassam nefessiz kalıyor öbürü oyun oynayalım diyor.mecbur oldu yaniÇocukların arasında yaş farkının az olması anneyi yıpratıyor
çocuğunuz daha önceden kreşe gidiyor muydu?
Ayy inşallah canım amiiiin:)bu arada Allah bagislasin evlatlarini masallahOglum 4 yasindayken kizim dogdu.uyudugu ve uslu durdugu saatler gunun 10/1 ine anca geliyordu.bende senjnin yasadiklarini yasadim en ufak aralikta sizip kaliyordum.ama simdi kizim 30 aylik oglumda 7 yasinda ve onlar kendileri oynuyolar biz keyifle izliyoruz.o gunleri unuttjm bile tam aile olduk.
Ufak olan emeklemeye baslasin oyjn oynatirsin buyuk olanla aralarinda yas farkida yok daha iyi anlasirlar.
siizn yollardan geçtim bende. kendinizi nasıl alıştırırsanız öyle gider. siz bilirsiniz ne diyim. eşle ilgilenmek kölelikse ben köleydim ama gönüllü:)Birde dovseydiniz bari.12 de geri uyanıyor sanız 8 erken bir vakit değil malum toplamda 4 saat uyku.beni anlayan arkadaşlara çok tesekkürler yaşayan bilir ancak.adam ne derse haklı diyebilmek için köle isaura olmam lazım.
Kardeş geldi beni başından attı düşüncesi oluşmaması için vermeyin diyorlarYok canım güya eylülde baslaticaktim oğlan kolik olunca mecbur baslattim aslında çok yanlış biliyorum ama gücüm yetmedi biri sürekli ağlıyor susturmassam nefessiz kalıyor öbürü oyun oynayalım diyor.mecbur oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?