Anne miyim es mi

Sanirim daha once kres olayini konusmustuk. Hayirlisi olsun. 2 aylik kolik bebekten hatirliyorum. Allah kolaylik versin
Simdi benim icin demek kolay belki ama esini ihmal etmemelisin. Eminim ona duygusal olarak yaklasip beklentilerini eskisi gibi olmasa da karsilayabilir paylasiminiz artarsa o da sana diger konularda hem fiziksel hem psikolojik daha cok yardimci olur gibi geliyor.

benimde 3,5 yaşında ve 2 aylık çocuklarım var

çok çok iyi anlıyorum seni:)

ama sakın ayrı yatmayın sakın

cinsellik bir süre daha olmayabilir

o yorgunluğu yaşayan bilir

benim büyük kendi odasında küçük bizim odada beşiğinde

bazen eşim büyüğü uyuturken orda uyuyakalır

hoop dedim yorgunluktan ev arkadaşı olduk ama

bir daha sakın benden ayrı uyuma

bize hamilelikle beraber bir sene oldu

eşim anlayışlı demiycem çünkü

cinsellik kadınında ihtiyacı bende anlayışlıyım yani:)

o da yorgunluktan uyuyup kalıyor

benim yorgun olmadığım zamanlarda:)

Akşamları haliniz kalmadığı doğru; hafta sonu eşinizin izin gününde gündüz çocukları uyutup eşinizle kaçamak yapın; hem ilgi hem de fiziksel ihtiyaçlarınızı giderin birlikte...

Benim bir tane vardı; hafta içi gündüz çalış akşam geç gel, bebek vs. hal kalmıyor; eşim pazar gündüz saatlerini beklerdi çocuk uyusun diye...Hoş benim eşim gündüz daha çok sever; akşam o da yorgun oluyor.

Çok saçma eşiniz kırk günlük kolik bebekle ilgilendiğiniz halde destek değil köstek oluyor bi de başka çocuk var kusura bakmasın ama uykuya ihtiyacınız var bencilmiş..

arkadaşım mesajları okuyamadım, tahmin ediyorum yazılmıştır ama ben de yazayım
kesinlikle hata yapıyorsun
benim kızım da kolikti, 4.5 aylık olana kadar hem de, çok zordu o günler, ben gerekirse sabaha kadar 10 kere kalktım, yine de kızımı ilk günden kendi yatağına alıştırdım
oğlum şimdi 3 yaşında, o da ilk günden beri kendi yatağında yatıyor

mutlaka ama mutlaka çocukları kendi yataklarına alıştırmak lazım
hem evliliğin için hem çocukların için
evet pert oluyorsun ama, biraz daha dişini sıkıp her uyuduğunda oğlunu inatla kendi yatağına yatırman lazım
kızını kendi başına uyumaya alıştırmak için bir sürü yöntem var, google'da bile var, o yöntemleri uygulaman lazım. en fazla, uyuyana kadar yanında olup, uyuyunca yalnız bırakman lazım

eşinden öte, kendine haksızlık ediyorsun
uzmanların önerdiği yöntemlerle, 2 çocuğunu da kendi yataklarına alıştırabilirsin

Arkadaslar ben oğlumla aynı yatakta yatmiyorum yanlış anlaşılmış o besiginde bende cekyatta yatıyorum. Kizimda yatak odamizda besiginde babası bizim yatakta uyuyor yani dordumuzunde mekan farkli:)

Canım benim.. Bende de o isteksizlik vardı. Tamamen yorgunluktan kaynaklı. Vücut değil beyin yorgunluğundan. Sürekli başka şeylerle meşgul olunca cinsellik aklına bile gelmiyor, gelse de fuzuli oluyor.
Merak etme geçiyor ama.

Çocukların aralarındaki zaman çok az. E bunların yaşanması kaçınılmaz haliyle...

Çocukların aralarındaki zaman çok az. E bunların yaşanması kaçınılmaz haliyle...
Annem gizli bir hesap mi açtı yoksa:)bu cümleler onun cümleleri. Şaka bir yana doğru söze ne denir arkadaşım güya arkadas gibi olsunlar istedim ne bileyim.bu durumun beni zombi ye cevirecegini.

8 de uyumak? çok yorgun bile olsanız ebeveyn için erken bi saat değilmi? kendinizi alıştırmayın. ayrı yatma olayınızıda hiç sevmedim. adam ne derse haklı.

Oglum 4 yasindayken kizim dogdu.uyudugu ve uslu durdugu saatler gunun 10/1 ine anca geliyordu.bende senjnin yasadiklarini yasadim en ufak aralikta sizip kaliyordum.ama simdi kizim 30 aylik oglumda 7 yasinda ve onlar kendileri oynuyolar biz keyifle izliyoruz.o gunleri unuttjm bile tam aile olduk.
Ufak olan emeklemeye baslasin oyjn oynatirsin buyuk olanla aralarinda yas farkida yok daha iyi anlasirlar.

Çocukların arasında yaş farkının az olması anneyi yıpratıyor
çocuğunuz daha önceden kreşe gidiyor muydu?

8 de uyumak? çok yorgun bile olsanız ebeveyn için erken bi saat değilmi? kendinizi alıştırmayın. ayrı yatma olayınızıda hiç sevmedim. adam ne derse haklı.
Birde dovseydiniz bari.12 de geri uyanıyor sanız 8 erken bir vakit değil malum toplamda 4 saat uyku.beni anlayan arkadaşlara çok tesekkürler yaşayan bilir ancak.adam ne derse haklı diyebilmek için köle isaura olmam lazım.

Çocukların arasında yaş farkının az olması anneyi yıpratıyor
çocuğunuz daha önceden kreşe gidiyor muydu?
Yok canım güya eylülde baslaticaktim oğlan kolik olunca mecbur baslattim aslında çok yanlış biliyorum ama gücüm yetmedi biri sürekli ağlıyor susturmassam nefessiz kalıyor öbürü oyun oynayalım diyor.mecbur oldu yani

Ayy inşallah canım amiiiin:)bu arada Allah bagislasin evlatlarini masallah

siizn yollardan geçtim bende. kendinizi nasıl alıştırırsanız öyle gider. siz bilirsiniz ne diyim. eşle ilgilenmek kölelikse ben köleydim ama gönüllü:)

Ben çocuk sahibi değilim ama eşiniz çocuk bakımında sizin kadar inisiyatif alsa onun da mecali kalmaz ilgiye, muhabbete gibi geliyor, yükünüzü biraz daha paylaşması gerekir bence beklentiye girmek yerine.
Çocuklar arasındaki yaş farkı da yanlış olmuş tabii, doğal bir sonuç bu durum.

Kardeş geldi beni başından attı düşüncesi oluşmaması için vermeyin diyorlar
zor gerçekten oda çok küçük ilgi beklemesi çok normal
Allah kolaylık versin kolikli bebek çok zor oluyor

esin anlayisli olmasida ne demek?
sanki komsunun cocugunu eve getirmisizde evcilik mi oynuyoruz ki esimiz anlayisli olacak.soyunu sopunu dogur,uyku nedir unut,insanliktan cik..... esim anlayislida felan.anlayisli olmasa ne olacak.ah biz kadinlar bilinc altimiz hep ezik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…