- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Iki arkadas icin okudum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah yine mi mapus Allah kurtarsın bacımGetirmedim maalesef. Mapus yine beni her an bulabilir. sizi seviyoree![]()
Aslında sırayla gidiyoruz 3.ve4.kişiler için okuyacağız amaKizlar bugun kim icin okuyoruz listeden 3.ve 4. Kisi ici mu
Allah razı olsuun kuzum yarin transferim var da dualariniz cok kıymetli
Allah razı olsun allah ne muradın varsa versin kalbine diline sağlıkAllah razı olsuun kuzum yarin transferim var da dualariniz cok kıymetli
Allah razı olsun Çok teşekkür ederim ıns bebeğimi kucağıma alırım arkadaşlar dilinize kalbinize sağlık benim bugün çatlama oldu benim napmam.lazim arkadaşlar . Gene birliktelik.gerekiyor muB Berrinim ve G Glsgl için okudum rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahMinnosella098 transferin varmış rabbim kolaylaştırsın tedavinin pozitif sonuçlandırsın inşallah
Bugünü de değerlendir canım ilişkiden önce eşine bitter çikolata yedir sade kahve içir alabiliyorsan sende ilişki öncesi ılık bi duş alAllah razı olsun Çok teşekkür ederim ıns bebeğimi kucağıma alırım arkadaşlar dilinize kalbinize sağlık benim bugün çatlama oldu benim napmam.lazim arkadaşlar . Gene birliktelik.gerekiyor mu
Allahım Ne olur yalvaririm ya Bide çok idrara cikiyorum bugün dün çift cizgiyi gördüm.ama.ondan önce 4 gün değerlendirdikBugünü de değerlendir canım ilişkiden önce eşine bitter çikolata yedir sade kahve içir alabiliyorsan sende ilişki öncesi ılık bi duş al
Evet çatlama olunca da olsun diyorlarAllah razı olsun Çok teşekkür ederim ıns bebeğimi kucağıma alırım arkadaşlar dilinize kalbinize sağlık benim bugün çatlama oldu benim napmam.lazim arkadaşlar . Gene birliktelik.gerekiyor mu