Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Beni de ekler misin ?
Birde transferim öncesi ve sonrasında hep "Rabbi hebli mines salihiyn" okudum duanın gücüne inanırım bunu da okuyorum hep okumak isteyen olursa diye yazmak istedim.

merve bende okurum ama aşılama olucam haftaya daha ignelere devam ediyorum. Öne alabilir misin rica etsem arkadaslar icinde sorun olmaz ise :)

İnşallah alırsın

Ya bende yazdımda almıslarmıdırki simdiden bilemedem baska tarıfte düşüneyim

Beni de ekler misin ?
Birde transferim öncesi ve sonrasında hep "Rabbi hebli mines salihiyn" okudum duanın gücüne inanırım bunu da okuyorum hep okumak isteyen olursa diye yazmak istedim.

merve bende okurum ama aşılama olucam haftaya daha ignelere devam ediyorum. Öne alabilir misin rica etsem arkadaslar icinde sorun olmaz ise :)

Huuu bende varim inşallah

Canım bende katılırım

okurum bende ins

Bende geldim bilmem kaç merve

Bende okurum ins

Bende katılırım merfem

Ben de okurum inşallah. Allah razı olsun

Eklendiniz ballar. İşlemi olanı öne alacağız tabi kii 5inde başlıyoruz. Eşe dosta haber verin. İşlemi olan söylesin. yer değiştirme değil kaydırma ile öne alacam.

Eklendiniz ballar. İşlemi olanı öne alacağız tabi kii 5inde başlıyoruz. Eşe dosta haber verin. İşlemi olan söylesin. yer değiştirme değil kaydırma ile öne alacam.
Jenna16 sen buraya nerden geldin ya alıntımla gelmişsin.

Allah dilerim isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip eder gönlünüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…