- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Başı sen cekO zaman 1sin bu listede.2 de ben olayım.
Bende katılırım merfem@Ahsen555
@eczhnm
@olive_bluto
@Ahenfatma
@sweetgirlcandy
@H M
@Katfarseyma
@Cicsk
@Life light
@ISSIZZ
@camlihemsinli
@burcusami
Hemsirecik
@Canikox
@ayse2325
C Cemreww
K Kelebek-bek
@edaecoo
ManyakPrenses
@LaRisaCca
@teolog8579
@reyyanK
@melo2039
@Bademmm388
@Hmyr06
Oriana
@bebeqimyoldamrc
@Omur-un Hatunu
@Birgaripbeste
S Sabr-Sukur-Dua
Burcu2614
Gereksiz06
@Bozobrgul
@severenim15
@Duygummm97
M Maviayyy
@Mavim25
@nghnyr
@cukulatam
@hasbeee
@mhndsbayan
@Beyazkugu87
Ecmel-vera
merve
Tubaasare
@Kanaryaaa
@Magnifiaque
kizinbiri9
İnşallah alırsın
Ya bende yazdımda almıslarmıdırki simdiden bilemedem baska tarıfte düşüneyim
Beni de ekler misin ?
Birde transferim öncesi ve sonrasında hep "Rabbi hebli mines salihiyn" okudum duanın gücüne inanırım bunu da okuyorum hep okumak isteyen olursa diye yazmak istedim.
Bende geldiiimm
Bende geldimm
Bende geldiiimm
merve bende okurum ama aşılama olucam haftaya daha ignelere devam ediyorum. Öne alabilir misin rica etsem arkadaslar icinde sorun olmaz ise :)
Huuu bende varim inşallah
Bende okurum❤
Canım bende katılırım
okurum bende ins
Bende okurum ins
Bende katılırım merfem
Ben de okurum inşallah. Allah razı olsun
Eklendiniz ballar. İşlemi olanı öne alacağız tabi kii5inde başlıyoruz. Eşe dosta haber verin. İşlemi olan söylesin. yer değiştirme değil kaydırma ile öne alacam.
Halay mı kızım burası?Başı sen cek
Allah dilerim isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip eder gönlünüze göre versin inşallahEki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?