Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

merve liste uzunsa zor olur diye düşünüyorum canım.. kaç kişi olur ki toplam kaç gün sürer..? Başka zikir ve sürelerim de var da o yüzden tereddüt ettim?

merve liste uzunsa zor olur diye düşünüyorum canım.. kaç kişi olur ki toplam kaç gün sürer..? Başka zikir ve sürelerim de var da o yüzden tereddüt ettim?
Okey bacım liste uzar gider ona bir şey diyemem evet.

Listenin sonuna bakarız çok uzun sürmezse katılırım belki kızlar...

bende varım merve cimmm allah kabul eder inşallah hepimizinkini şimdidennnn allah herkesten razı olsunnn

10 Aralık Perşembe sabahı test yapıcam 9 aralıkta aciliyeti olmayan varsa oraya geçebilir miyim merve

Eklendiniz ballar. İşlemi olanı öne alacağız tabi kii 5inde başlıyoruz. Eşe dosta haber verin. İşlemi olan söylesin. yer değiştirme değil kaydırma ile öne alacam.
Günaydın canımhayırlı olsun bizlere uğur getiirsin vesilemiz olursun inşallah ben dün tüp bebek tedavisine başladım ilk ignemi yaptım.surec başladı ne olur nasıl sonuçlanır orası Allah a kalmış.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Beeeeeen Yettim yettim

Bende katılırım

bende varım merve cimmm allah kabul eder inşallah hepimizinkini şimdidennnn allah herkesten razı olsunnn

Ben de ben de ben dee

10 Aralık Perşembe sabahı test yapıcam 9 aralıkta aciliyeti olmayan varsa oraya geçebilir miyim merve

Eklendiniz. İşlemi olanı öne alıcaz.

merve canim ben katilamicagim cok isterdim ama katilcagim egitim basliyor her gun okuyamabilirim beni cikarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…