- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Beni etiketlememişssn@Ahsen555
@eczhnm
@olive_bluto
@Ahenfatma
@sweetgirlcandy
@H M
@Katfarseyma
@Cicsk
@Life light
@ISSIZZ
Merayyy
burcusami
Hemsirecik
@Canikox
@ayse2325
C Cemreww
K Kelebek-bek
@edaecoo
ManyakPrenses
@LaRisaCca
@teolog8579
Mehfam
@melo2039
@Bademmm388
@Hmyr06
@pariko
@bebeqimyoldamrc
@Omur-un Hatunu
@Birgaripbeste
S Sabr-Sukur-Dua
Burcu2614
@Gereksiz06
@Bozobrgul
@severenim15
@Duygummm97
M Maviayyy
Mavim25
BankacI26
@cukulatam
@hasbeee
@mhndsbayan
@Beyazkugu87
@Ayral1949
merve
@Tubaa9533
@Kanaryaaa
@Magnifiaque
kizinbiri9
Tamam canım. Allah işlerini denk getirsin senin de balım. Hasretin dinsin.merve Cim canim ben devam edemicem beni listeden cikar canim hepiniz hakkinizi helal etsin benden yana helal olsun
Bi sıkıntim yok zadece yetiştiremicem işler yogun Allah hepinize saglaikli hayirli evlatlar nasip etsin inşallah Allah işlerinizi ras getirsin.iyiki varsiniz......
Canım bu liste diğer gruptaki listeydi haber vermek için etiketledim. Grubu açınca da anasayfada paylaştım ama görmedin sanırım. Katılmak istiyorsan ekleyelim.Beni etiketlememişssn
Yok laaaa asfgghagaghssYap hadi şovunu
İstediğin gibi yap canımYok laaaa asfgghagaghssOkuyamadım zaten bugün çok. Her gün mü bildirim yapayım yoksa bi seferde yapayım mı onu soruyor kız
Ben bi daha 3 gün sonra bildirim yaparımİstediğin gibi yap canım
Tamam balım. Allah kabul etsin inşallah.Ben bi daha 3 gün sonra bildirim yaparım@Merve canım senden ricam olsun, öne alınacak kişi olursa bana haber verirsen çok sevinirim
Amin amin inşallah canım. Koronasız Öptüm kocamanTamam balım. Allah kabul etsin inşallah.
Yok görmedim canım unutmazsn sanmıştımCanım bu liste diğer gruptaki listeydi haber vermek için etiketledim. Grubu açınca da anasayfada paylaştım ama görmedin sanırım. Katılmak istiyorsan ekleyelim.
Inşallah canimTamam canım. Allah işlerini denk getirsin senin de balım. Hasretin dinsin.Daha sonra görüşürüz dualarda inşallah.
Unuttum maalesef. Ekleyelim mi?Yok görmedim canım unutmazsn sanmıştım
Yaaa cansin sagol Allah razi olsun canim benim cok sagol Allah dualarini kabul etsin gönlünden gecenleri versin saglikli hayirli evlatlar versin inşallahNosking S Sabr-Sukur-Dua merve Mehfam Merayyy Mavim25 burcusami BankacI26 Twinsmom19 kizinbiri9 Larka C Cemreww Burcu2614 K Kelebek-bek Hemsirecik ManyakPrenses M Maviayyy sizler için okudum canısılar. Allah kabul eylesin, hamile olanlara sağlıkla doğum yapmayı, evlat isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip eylesin. K Kelebek-bek ben gününden önce başladım, o yüzden senin için de okumuş oldum. Hakkım helal olsun. Allah gönlüne göre versin
Eki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
Çok ihtiyacım vardı Allah bin kez razı olsun bugün gebelik testim pozitif çıktı inşallah sağlıkla ilerlerNosking S Sabr-Sukur-Dua merve Mehfam Merayyy Mavim25 burcusami BankacI26 Twinsmom19 kizinbiri9 Larka C Cemreww Burcu2614 K Kelebek-bek Hemsirecik ManyakPrenses M Maviayyy sizler için okudum canısılar. Allah kabul eylesin, hamile olanlara sağlıkla doğum yapmayı, evlat isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip eylesin. K Kelebek-bek ben gününden önce başladım, o yüzden senin için de okumuş oldum. Hakkım helal olsun. Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?