Kac çıktı cnm değerin? Sağlıkla ilerlesin insÇok ihtiyacım vardı Allah bin kez razı olsun bugün gebelik testim pozitif çıktı inşallah sağlıkla ilerler
Aaaaayyyyt çok sevindim, hayırlısı olsunÇok ihtiyacım vardı Allah bin kez razı olsun bugün gebelik testim pozitif çıktı inşallah sağlıkla ilerler
Yarın kan vercen di mi?Çok ihtiyacım vardı Allah bin kez razı olsun bugün gebelik testim pozitif çıktı inşallah sağlıkla ilerler
Kan vermedim idrar testi yaptımKac çıktı cnm değerin? Sağlıkla ilerlesin ins
İnşallahh hayırlı sağlıklı olsunAaaaayyyyt çok sevindim, hayırlısı olsun
Yook bebeğim ayın sekizinde bir idrar testi daha yapıcam ayın dokuzu adet günüm ozaman vericem düzgün bir ilerleme olursa. Daha önce hep erken test yaptım kan verdim delik deşik oldumYarın kan vercen di mi?
Tamam canım. İnşallah kopkoyu çizgiler görYook bebeğim ayın sekizinde bir idrar testi daha yapıcam ayın dokuzu adet günüm ozaman vericem düzgün bir ilerleme olursa. Daha önce hep erken test yaptım kan verdim delik deşik oldum
Okudum Rabbim kabul etsin insallahÇoğunluk burda sanırım. O zaman Bismillahirrahmanirrahim 2 saat erken başlatıyorum.
Sıradaki arkadaşımız: @Nosking
Kese gördü kalp atışı ve geriden gelen 2. Kesenin de onunla olabilmesi için okuyoruz. İnşallah duamız kabul olsun. @Nosking de güzel güzel hamileliğini geçirirken sırası gelen arkadaşlarına okusun dualarını.
100 Defa
Eki Görüntüle 2733697
100 defa
Eki Görüntüle 2733698
@Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
merve
kizinbiri9
@reyyanK
Merayyy
alsem
Mavim25
burcusami
@nghnyr
@Buseeeeee95
@Larka
@Cemrewww
@Kelebek-bek
@Hemsirecik
ManyakPrenses
@Maviayyy
@Ayral1949
Tubaasare
@pariko
@Gereksiz06
@rukiyets
@sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
@H M
Life light
@edaecoo
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
K Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
B Bademmm388
@Aylinaydemir35
@Minnosella098
K KurkmantoluS
@bebekedi
@Esraa23
@NaaNaa
@Bir Pelincik
Allah razı olsun canım benim inşallah sağlıkla ilerler. Sende tez çift çizgilere boğulasın Allah ikiz versin bir kız bir oğlan olsunTamam canım. İnşallah kopkoyu çizgiler gör
Allah razı olsun canım@Nosking S Sabr-Sukur-Duamerve @reyyanK Merayyy Mavim25 burcusami @nghnyr @Buseeeeee95 kizinbiri9 @Larka @Cemrewww Burcu2614 @Kelebek-bek @Hemsirecik ManyakPrenses @Maviayyy sizler için okudum canısılar. Allah kabul eylesin, hamile olanlara sağlıkla doğum yapmayı, evlat isteyenlere de hayırlı evlatlar nasip eylesin. @Kelebek-bek ben gününden önce başladım, o yüzden senin için de okumuş oldum. Hakkım helal olsun. Allah gönlüne göre versin
Yaa cok sevndm darısı basmza insallahÇok ihtiyacım vardı Allah bin kez razı olsun bugün gebelik testim pozitif çıktı inşallah sağlıkla ilerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?