Amin, ağzına, yüreğine sağlık
Burcu2614 merve kizinbiri9 @Sabr-Sukur-Dua Mehfam sizler için okudum Bugün Rabbim kabul etsin pozitif haberlerimizi yavrularımızi sağlıklı sıhhatli kucağımıza alışimizida Burada da paylaşmak nasip olsun inşallah duanın gücüne inanıyorum Allah'ım çıkmış Olduğumuz bu yolda sınavımızı kolay geçitlerden geçirtsin.
kizinbiri9 Mehfam Efenin_Annesi sizler için okudum Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşaAllah hepimize
kizinbiri9 merve Efenin_Annesi Mehfam sizler için okudum kızlar rabbim tez vakitte dualarınızı oldursun inşallah allah kabul etsin amin
Bende eski listeye göre okuyorum kızlarkizinbiri9 ve Mehfam sizin adına okudum Allah dualarınızı kabul etsin bir de bana bildirim gelmiyor ya gruba biri yazınca
merve
Mehfam
@camlihemsinli
@edaecoo
alsem
OKUDUM kizlar rabbim dualarinizi kabul etsin en kisa zamanda oldu sevinci yaşatsın
Mehfam Canım bugün ki duam da senin için Allah kabul etsin ve gönlünün muradını en kısa sürede versin
merve canım senin için okudum Rabbim kabul etsin emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah tedavi yolunda hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ve Rabbim kucağını doldursun inşallah
Mehfam canım senin içinde okudum Mevlam kabul etsin inşallah kucaklarımız dolsun sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin rabbim hepimize
kizinbiri9 Efenin_Annesi merve Mehfam sizler için okudum kızlar Allah kabul etsin tez zamanda dileğimize meleklerimize kavuşalım inşallah hepimizin yuvası çocuk sesleriyle dolsun taşsın
Allah razı olsun hepinizden
Bende geldim okurum inşallahEki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
@Nosking
Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
Efenin_Annesi
merve
Mehfam
@camlihemsinli
@edaecoo
alsem
@Mavim25
@burcusami
BankacI26
Twinsmom19
Larka
@Cemrewww
@Hemsirecik
ManyakPrenses
@Maviayyy
@Ayral1949
@Tubaa9533
@pariko
@Gereksiz06
rubil
sadeem
@sweetgirlcandy
Gelincik78
@H M
@Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
@Bademmm388
@Aylinaydemir35
@Minnosella098
@KurkmantoluSero
@bebekedi
@Esraa23
NaaNaa
@Bir Pelincik
@Birkucukkalp
@Rabisimm
Allah razı olsunalsem senn için okudm cnm rabbm kabl etsn insallh
Maşallah subanallah
Allah razı olsun
HepimizdenAllah razı olsun
Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?