- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Sanki kendi akıl etti haspamEvet çok dediler gelmiyo diye ya. Ben de başa yazdım. Değişiklik olursa diye arada bakın yine olur mu
Belki de ben de karıltırmışımdır bi bakıyım.
Allah tarafından bir fikir geldi drmişimSanki kendi akıl etti haspam
Ben karıştırmışım. Beni uyarın ya kafam bi dünya gerçekten. Çok sağol.
Kaç tane okuyacağım canım bir de ismi ne arkadaşımızınBen domestos sever için okumayamadım benim yerime okur musun?Hastane işleirm vardı bugün.
Sağol çiçeğim
Canım hiç bi şekilde bildirim gelmiyor etiket olduğu halde gelmiyorEn başa yazdım isimleri bugün o bildirim de mi gelmedi?
amin cnm allh razi olsunEfenin_Annesi senin adına okudum canım Allah hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Listeyi en başa yazdım. Ordan takip edin o zaman canım bir değişiklik filan olursa.Canım hiç bi şekilde bildirim gelmiyor etiket olduğu halde gelmiyor
bende o değişiklik yaptığı listeyi favoriye almıştım sen bize tekrardan liste şu diye paylaşırsan sevinirim canım bazen ekledıklerın oluyor kaçırmayalımCanım hiç bi şekilde bildirim gelmiyor etiket olduğu halde gelmiyor
İsim yok nickle okunacak.Kaç tane okuyacağım canım bir de ismi ne arkadaşımızın
olur canım o şekilde de takip ederiz :)Listeyi en başa yazdım. Ordan takip edin o zaman canım bir değişiklik filan olursa.yani her gün etiketliyorum ancak bunu yapabilirim.
Başladım okudu sayİsim yok nickle okunacak. Eki Görüntüle 2736405
Hay maşallah sua bana bile gelmiş ağzına sağlık arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?