Beni de alım dua grubunaBennde geldim
Aşkısı arada toplu etiket yap hediye et arkadaşlarına.Kizlar ben yazmiyorum ama hepinize okumaya devam
Kusura bakmaAşkısı arada toplu etiket yap hediye et arkadaşlarına.
Canım sorun değil ama ben yoklama almıyorum burda okuyunca arkadaşımızı etiketleyip duasını ediyoruz ya. Fırsatını bulduğunda yap on kişi birden de olsa. Ben senin okuduğunu biliyorum.Kusura bakmamerve ya bu ara basim hic kalmadi o yuzden ama unuttugumu da dusunmeyin yaparim insallah
Rabbim en kisa zamanda hepimize sonra bana evlat nasip etsin insallah
Ağzına sağlık
Beni de alım dua grubuna
Biz ilerledik bayağı hatta önden okuyup listeyi bitirmek üzere olanlar var. Yetişebilirim derseniz ve düzenli okursanız olur tabi.Benide alın gruba lütfen 3 gün sonra transfer hazirlgına başlayacağım
Bitti mi kız liste
Yok canım, bitiremedim.Bitti mi kız liste
Bitmiş bitmiş bi şey kalmamış. Yarın bir iki kişi vardı bildirim yapmazlarsa çıkarmayı düşünüyorum sonlardaydılar. Sen dilersen yine oku sevabına ama bilgin olsun.Yok canım, bitiremedim.Sınavlar geldi bu 2 güne. Bugün anca 2 kişiye okuyabildim.
Tamam yavrum. 6 kişi kaldı diye hatırlıyorum sanki. Yarın da 2 kişiye okurum, yine haberleşirizBitmiş bitmiş bi şey kalmamış. Yarın bir iki kişi vardı bildirim yapmazlarsa çıkarmayı düşünüyorum sonlardaydılar. Sen dilersen yine oku sevabına ama bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?