Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Merhabalar ben yeni gordum katilabiliyormuyum hala acaba birde reglken okuyablyormuyuz ? Kime nezaman okuycam acaba ?

Merhabalar ben yeni gordum katilabiliyormuyum hala acaba birde reglken okuyablyormuyuz ? Kime nezaman okuycam acaba ?
Reglken okunabiliyor biz biraz ilerledik yetişebilirsen ve düzenli okuyabilirsen alalım listeye en baştaki listeyi gördün mü?

Anladim yetismeye çalışırım yetisemesem bile okurum enbastaki listede 48 kişi var galiba ysrin baslasam okumaya olurmu acaba
Tamam bugün camlihemsinliye okundu oraya kadar olanları fazla geciktirmeden okumaya çalış. sonra istersen günlük gidersin. Ama dualar hızlı okunuyo zaten herkes önden gidip sırası gelmeyene bile okuyo. Bir de kim için dua okuduysan onu etiketleyip duasını hediye ediyosun.

Tamam hemen bakiyorum. Geciktirmeden okurum allah'ın iznyle canim aynen dualar hizli olur kisa tamamcanim etiketlerm cok tesekkrler hayirli geceler

Reglken okunabiliyor biz biraz ilerledik yetişebilirsen ve düzenli okuyabilirsen alalım listeye en baştaki listeyi gördün mü?
Canim beni eklednmi acaba kac toplu liste var bu arada kendimi goremedmde bastaki ilk 2 kisiyi okudum bugun 2 kisiye daha okurum allahn iznyle yetisrm cok ilerlemems zaten sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…