Reglken okunabiliyor biz biraz ilerledik yetişebilirsen ve düzenli okuyabilirsen alalım listeye en baştaki listeyi gördün mü?Merhabalar ben yeni gordum katilabiliyormuyum hala acaba birde reglken okuyablyormuyuz ? Kime nezaman okuycam acaba ?
2 dua var 100 birini 100 diğerini okuyoruz toplamda 200Seyi anlayamadm ben 100+100 yani 1 kisiye 200 tane mi okuncak
Anladim yetismeye çalışırım yetisemesem bile okurum enbastaki listede 48 kişi var galiba ysrin baslasam okumaya olurmu acaba2 dua var 100 birini 100 diğerini okuyoruz toplamda 200
Tamam bugün camlihemsinliye okundu oraya kadar olanları fazla geciktirmeden okumaya çalış.Anladim yetismeye çalışırım yetisemesem bile okurum enbastaki listede 48 kişi var galiba ysrin baslasam okumaya olurmu acaba
Tamam hemen bakiyorum. Geciktirmeden okurum allah'ın iznyle canim aynen dualar hizli olur kisa tamamcanim etiketlerm cok tesekkrlerTamam bugün camlihemsinliye okundu oraya kadar olanları fazla geciktirmeden okumaya çalış.sonra istersen günlük gidersin. Ama dualar hızlı okunuyo zaten herkes önden gidip sırası gelmeyene bile okuyo. Bir de kim için dua okuduysan onu etiketleyip duasını hediye ediyosun.
İyi geceler.Tamam hemen bakiyorum. Geciktirmeden okurum allah'ın iznyle canim aynen dualar hizli olur kisa tamamcanim etiketlerm cok tesekkrlerhayirli geceler
Ağzına sağlık
Hay maşallah bitirmek üzeresin. Allah razı olsun tatlım
Amin, cümlemizden inşallahHay maşallah bitirmek üzeresin. Allah razı olsun tatlım
Canim beni eklednmi acaba kac toplu liste var bu arada kendimi goremedmdeReglken okunabiliyor biz biraz ilerledik yetişebilirsen ve düzenli okuyabilirsen alalım listeye en baştaki listeyi gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?