Ağzına sağlık
Tabi düzenli okuyup bildirim yapabilirsen olur.Benide eklermisiniz
Amin Allah razı olsun seninde tüm isteklerini kabul etsin RabbimManyakPrenses ve M Maviayyy bugün ki duamda sizler için, Allah kabul etsin .Gönlünüzün muradını en kısa sürede versin
Diğer arkadaşlara okumadın mı?Mavim25 okudum sana hediye ettim hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah duaların.
Gün içinde onlara da okucam. Sistemi mi anlamadım?Diğer arkadaşlara okumadın mı?
Tabiki nasıl olacak tam anlatırmısınızTabi düzenli okuyup bildirim yapabilirsen olur.
Allah razı olsun inşallahMavim25 okudum sana hediye ettim hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah duaların.
Ağzına sağlık@reyyanK
@camlihemsinli
edaecoo
alsem
Hayirli geceler arkadaslar sizlerin dualarınızı da okudum. Rabbim kabul eder insallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Allah razı olsun
Eki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
@Nosking
@Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
@DOMESTOS SEVER
merve
@reyyanK
@camlihemsinli
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
@nghnyr
@Buseeeeee95
Larka
@Cemrewww
@Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
@Ayral1949
Tubaasare
@pariko
@Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
@sweetgirlcandy
@Gelincik78
@H M
@Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
@halleycik
@Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
@Minnosella098
@KurkmantoluSero
NaaNaa
@Bir Pelincik
A Arelarven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?