- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
Listenin en başından başlamam gerekiyor sanırım? Sen yoncalı olanları okuduk diyince ben yoncasızdan başladımDiğer arkadaşlara okumadın mı?
Evet onlara da okuyup yetişmelisinListenin en başından başlamam gerekiyor sanırım? Sen yoncalı olanları okuduk diyince ben yoncasızdan başladımyanlış anlamadım değil mi listenin en başından başlayıp tüm listeye okuyor herkes?
Nasıl yaa umuttepe yapıyo aşılamalarıHemsirecik , ManyakPrenses , M Maviayyy sizler için okudum Allah kabul etsin inşallah
İğneleri almaya diye gittim aşılamam pandemiden sebep iptal edildi bu sefer kaç ay bekleyeceğiz bakalım bunda da vardır bir hayır
Bende başlıyorum inşallah şimdi eklersen çok sevinirimEvet onlara da okuyup yetişmelisin
Ağzına sağlık
Merve senin adına çok sevindim darısı transfere inşallah taze olacak yazmışsın daha iyi bekleyip stres olmazsın çift embriyo oluşursa ikisini de koyduracak mısınNasıl yaa umuttepe yapıyo aşılamalarıİnşallah gerek kalmaz tabi.
Evet inşallah canım.Merve senin adına çok sevindim darısı transfere inşallah taze olacak yazmışsın daha iyi bekleyip stres olmazsın çift embriyo oluşursa ikisini de koyduracak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?