Canlarım ballarım güzel kızlarım günde 2 kişiye okuyarak devam edelim mi? Zaten benden hariç herkes uçtu gitti.
Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
Efenin_Annesi
merve
@reyyanK
@camlihemsinli
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
@nghnyr
@Buseeeeee95
Larka
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
Ecmel-vera
@Tubaa9533
@pariko
Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
@KurkmantoluSero
NaaNaa
A Arelarven
Teşekkür ederim canım Beyza-olduğunu gördüm ama emin olamadım.Daha doğrusu nick name değiştini bilmiyordum.Nickini değiştirmişEcmel-vera olmuş
Bugün değişim başladı ya çoğunluk değiştiriyorTeşekkür ederim canım Beyza-olduğunu gördüm ama emin olamadım.Daha doğrusu nick name değiştini bilmiyordum.
@Ayral1949
@Tubaa9533
@pariko bu akşam da duam sizler için Allah kabul etsin ve gönlümüzün muradını en kısa zamanda versin.
merve ,etiketleme yaparken ayral1949 çıkmadı bende neden acaba?
Seni değişim denetçisi başı ilan ediyom.Bugün değişim başladı ya çoğunluk değiştiriyor
Açıkçası hiç incelemedim.Bu aralar sadece dualarımı okuyup etiketleme için paylaşım yapıyorum.Bugün değişim başladı ya çoğunluk değiştiriyor
Ağzına sağlık
Benim topiklere gelin aşko ben aşırı her şeye maydonozum ya çok bildirim oluyo kaçırıyorum gözdenmerve kız mervişşş naptnnn opu işlemi tamam mı yazdık sana diğer topikten merak ettm seni iyimsn herşey yolundamı inşallah
Can Allah razı olsun Rabbim kabul etsin inşaallah@Ayral1949
@Tubaa9533
@pariko bu akşam da duam sizler için Allah kabul etsin ve gönlümüzün muradını en kısa zamanda versin.
merve ,etiketleme yaparken ayral1949 çıkmadı bende neden acaba?
Seni değişim denetçisi başı ilan ediyom.
Benide eklermisiinizEki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
Efenin_Annesi
merve
@reyyanK
@camlihemsinli
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
@nghnyr
@Buseeeeee95
Larka
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
Ecmel-vera
@Tubaa9533
@pariko
Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
@KurkmantoluSero
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
Olsun bu sorulacak ve sen yakalayacaksın.ilk sayfadaki nicklere tıklayıp ordan bakıyorum değişip değişmediğini gördüğümü yazarım yine
Düzenli okuyabilirsen evet.Benide eklermisiiniz
Ok o iş bendeOlsun bu sorulacak ve sen yakalayacaksın.
Bak birazdan yeni listeyle etiketleme uapcam kesin birilerini unutcam. Hadi hayırlısı.Ok o iş bende
Evet okurum tabiki Allah'ın izniyleDüzenli okuyabilirsen evet.
Biz biraz ilerledik. Baştan okuyup yetişirim bana uygun dersen katıl tabiEvet okurum tabiki Allah'ın izniyle
su sıra okuyamam hanımlar k.bakmayin eşim covit 19 pozitif cikti transfere hazrlaniyrum psikolojim iyi degilSıradaMavim25 ve burcusami var.
Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
Efenin_Annesi
merve
@_Reyyan
@camlihemsinli
edaecoo
alsem
Mavim25
burcusami
@nghnyr
@Busee95
Larka
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
Ecmel-vera
@Tubaa9533
@pariko
Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
@KurkmantoluSero
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
N Nurem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?