Anne olabilmek niyetiyle okuyoruz 🍀

Bazen stresten hava değişiminden de gecikme olabiliyor ilk evlendiğim aylarda bende gecikmiştim hiç test yapmadan eşimle havalara uçmuştuk düşününce ne cahillik bi kaç gün sonra baktım ki adet oldum
İlk defa böyle oluyo Bakalm bn ne zmn olcm

Son düzenleme:
Geç yum olduysa o yüzdende gecikmiş olabilir. Belkide geç döllenme olmuştur çıkmıyordur. Bi kaç gün daha bekle tekrarla testi çıkar belkii

su sıra okuyamam hanımlar k.bakmayin eşim covit 19 pozitif cikti transfere hazrlaniyrum psikolojim iyi degil
Öncelikle eşine geçmiş olsun rabbim şifa versin. Ama senin sıran geçmişken artık okuyamam demen ne kadar etik. Eşin covit ama bu senin kalan kişilere okumana engel olmamalı. Transfere hazırlanmakla dua okuyamamak ne alaka. Asıl şuan duaya ihtiyacın var.

sizin benimle sorununuz nedirrrrrr........
Zaten zor bir seyden geciyrum ve geciyoruz biraz edep biraz saygi birazda anlayisli empatiye davet ediyrum sizi keske böyle her konuda anlaysli kisiliginizi benim bulundugum durum icinde aktif hala getryor olmus olsaydinz yazik.

Edepsizlik mi var burda? Nasıl tabirler bunlar?karışmayım diyorum ama olmuyo.
Bu bizim ilk dua grubumuz değil covid anasına babasına üstelik yaşlılardı bakan arkadaşımız bile geceleri okudu yetiştirdi önceki grupta. Kimsenin hakkı geçmesin diye.
Artı negonun grubunda da bi ton covidli yakını dualar ediyor. Entübe yakınları olanlar bile.
Tamam desen ki kafam yoğun cart curt. E değil. Sabah akşam forumdasın.

Gönüllü olsun inşaAllah canım. Boşver canını sıkma. Ben listeye defalarca bakıyorum hak geçmesin, okumadan atladığım olmasın diye..
Hassasiyet önemli

Gönüllü olsun inşaAllah canım. Boşver canını sıkma. Ben listeye defalarca bakıyorum hak geçmesin, okumadan atladığım olmasın diye..
Hassasiyet önemli
Bak canım benim inan okundu okunmadı mühim değil ben biliyorum ki burdaki diğer arkadaşlar hiç karşılık almasa da okuyacak hesap etmeyecek kişiler. Burda aleni menfaat seziliyor yani üzgünüm. Dün de tamam dedim çıkarken. Ama bugün sen gel burda edepsiz de git anasayfaya küfürlü emoji koy bu ne peki şimdi?
Ki artı sero hamile yani. Tüm kalbinin güzelliğiyle destek için burda. İnanamıyorum insanlara. Sesleri yüksek çıkarsa haklı olacaklarını sanıyolar herhalde. Anasayfada göndermeler izleriz akşama kadar.

Hanm efendi bu nedir ya size mi danismam lazim girip cikis saatimi bu neyin egosu yada sindirememezligi siz benim icimi disimi nerden biliyorsunz nerden biliyorsunz sirasi gelen arkadalrin ekran gorüntusunu almadigimi sonra okuyacagimi sizi tatmin ettirici cevaplar vermem mi lazim illaaa cok fazla üstüne geliyrsnz hakkima giriyorsunuz allaha havelesinizzz benimde kronik hastasi var suan bulundugum evde annmlerdeym ama bnde riskliyim agliyrum uyuyamiyrum herseyi anlatyimmi oglum agliyr babasni istyr evi istyr yeterrrrrrrrarttiiiiiiiikkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…