- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.768
- 88
- 30
Canımmm Allah razı olsun hakkını helal et Rabbim kimin ne duası varsa kabul etsinEcmel-vera okudum canım hayırlı evlatların olsun inşallah.
Amin canım cümlemizin!...Allah razı olsun.@sadeemsweetgirlcandy Gelincik78 H M Life light olive_bluto mhndsbayan cukulatam @halleycik @Kanaryaaa @hasbeee @Magnifiaque @cesmicihann @Evva @Bademmm388 @Minnosella098 @KurkmantoluSero NaaNaa @Bir Pelincik @Arelarven @gurbetgulu16 @sedeom @Nurem
Sizler için okudum kızlar rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte inşallah
Helal olsun canım ne demek. Sende helal et. Amin cümlemizin duası kabul olsun inşallahCanımmm Allah razı olsun hakkını helal et Rabbim kimin ne duası varsa kabul etsin
Helal olsunHelal olsun canım ne demek. Sende helal et. Amin cümlemizin duası kabul olsun inşallah
Allah razı olsun canımManyakPrenses okudum canım. Rabbim kabul etsin
Ben nghnyr a kadar okudum ondan durdum azcıkta bizlere yasin okuyorum sizinle beraber buseden itibaren devam edicem bide hepimiz için meryem suresi okuyacağım kısmetse. DOMESTOSa çok üzüldüm kendini öne aldırttı okuduk sonra vay efendim korona var psikolojim bozuk okuduklarım helal olsun ama kırıcı olmuş.Listrmiz bu yoncalılara okuduk.
Allah kalbinin güzelliğinin mükafatını versin.Ben nghnyr a kadar okudum ondan durdum azcıkta bizlere yasin okuyorum sizinle beraber buseden itibaren devam edicem bide hepimiz için meryem suresi okuyacağım kısmetse. DOMESTOSa çok üzüldüm kendini öne aldırttı okuduk sonra vay efendim korona var psikolojim bozuk okuduklarım helal olsun ama kırıcı olmuş.
Banlanmıș sanırım ondanGereksiz06 , rubil , @sadeem, sweetgirlcandy , Gelincik78 , H M , Life light , olive_bluto , mhndsbayan , cukulatam bu geceki duam da sizler için,Allah kabul etsin ve en kısa sürede gönlümüzün muradını versin
merve canım sadeem etiketlenmiyor bende ,sen etiketler misin?
tamamdır o 2 duayı bütün listedekiler için 100 er kez okuyacağım bu gün. Regliyken okunuyormu?
Evet okunuyor. Allah kabul etsintamamdır o 2 duayı bütün listedekiler için 100 er kez okuyacağım bu gün. Regliyken okunuyormu?
Sağol canımm aminn. Allah razı olsunManyakPrenses ve M Maviayyy için okudum. Allahım dualarınızı kabul etsin inşallah. Hayırlı evlatlar nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?