Nasıl yani beybi?Kizlar bu kacinci turumuz
Haha canim onu fark edip çıktım bi baktim 2 kisiye daha okumuşum daha cok ise yaradığimi hissettm haklisin yaniCanım geçmiş olsun. Annene ve eşine acil şifalar diliyorum. Ama parmakları yorduğuna değmez
Yoo bu listede yarıdayız canım. Ben mi anlamıyorum seni acaba?Bir tum bitirdik tekrar basladik ya o yuzden bu ikinci tur gibi oldu demi Merve
Allah razı olsun canim@sadeem @sweetgirlcandy @Gelincik78 @H M @Life light @olive_bluto @mhndsbayancukulatam H halleycik @Kanaryaaa @hasbeee Magnifiaque @cesmicihann @Evva @Bademmm388 @Minnosella098 K KurkmantoluS @NaaNaa Bir Pelincik A Arelarven @gurbetgulu16 S sedeom @Nurem
Sizler için okudum kızlar rabbim gönlünüze göre versin tez vakitte inşallah
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun hayırlısıyla evladını kucağına alırsın inşallah@sadeem @sweetgirlcandy @Gelincik78 @H M @Life light @olive_bluto @mhndsbayancukulatam H halleycik @Kanaryaaa @hasbeee Magnifiaque @cesmicihann @Evva @Bademmm388 @Minnosella098 K KurkmantoluS @NaaNaa Bir Pelincik A Arelarven @gurbetgulu16 S sedeom @Nurem
Ağzına sağlık tatlım. Allah gönlüne göre versinHaha canim onu fark edip çıktım bi baktim 2 kisiye daha okumuşum daha cok ise yaradığimi hissettm haklisin yani
Amin canim hepimizin insallah ❤Ağzına sağlık tatlım. Allah gönlüne göre versin
Ağzına sağlık arkadaşım. Allah hayırlısıyla, sağlıkla, huzurla bebişini kucağına almanı nasip etsin@sadeem @sweetgirlcandy @Gelincik78 @H M @Life light @olive_bluto @mhndsbayancukulatam H halleycik @Kanaryaaa @hasbeee Magnifiaque @cesmicihann @Evva @Bademmm388 @Minnosella098 K KurkmantoluS @NaaNaa Bir Pelincik A Arelarven @gurbetgulu16 S sedeom @Nurem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?