- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
Allah razı olsun
Allah razı olsun
Amin Allah razı olsun@HemsirecikManyakPrenses Rabbim sağlıkla kucağınıza alabileceginiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins en güzel zamanda
Allah razı olsun@Nosking @Burcu2614 @Sabr-Sukur-Duakizinbiri9 merve @_Reyyan @camlihemsinli edaecoo @umudumanneolmak Mavim25 burcusami @nghnyr @Larka @Cemrewww @Hemsirecik ManyakPrenses M Maviayyy @Tubaa9533 @Beyza- @pariko Gereksiz06 rubil sizler için okudum arkadaşlar
Amin Allah razı olsun
Amin Allah razı olsun
Amin inşallahAmin Allah razı olsunRabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah en yakın zamanda
Amin Allah razı olsun canım
Allah razı olsun canım tek duam tez vakitte anne olabilmek hayırlı bir şekildesadeem sweetgirlcandy Gelincik78 H M Life light olive_bluto @mhndsbayan @cukulatam @halleycik @Kanaryaaa hasbeee @Magnifiaque @cesmicihann @Evva B Bademmm388 Minnosella098 @KurkmantoluSero @NaaNaa @Bir Pelincik @Arelarven @gurbetgulu16 @sedeom @Nurem
Sizler için okudum kızlar rabbim gönlünüze göre versin
günaydın hanımlar yeni gün yeni umutlarBeybisi öncelikle bana cebap verirken mesajın altındaki cevaplaya tıkla aşkısı mesajın kaçmasın gözümden. Alıntılanmış olsun.
britneyyyyy yeni katıldı başladı bize okumaya. Ona da okursun.
Senlik bi durum yok canım.günaydın hanımlar yeni gün yeni umutlartamam canım kusura bakma nolursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?