Evet canımRabbim niyetlerimizi kabul etsin
Dua kardeslerim ,okuyan hersekee bolcaa amin
merve yapildimi transfer arkadasimm
Bni braz dha sona atabilirsn dha yarn baslıcam yaa işlemlere yada iknci dönmeye mi denk gelir bilemedmEvet canımiyi geçti şükür.
Olsun canım şimdi bayağı ilerledi herkea daha değişiklik yapmayalım. İşin rast gitsin.Bni braz dha sona atabilirsn dha yarn baslıcam yaa işlemlere yada iknci dönmeye mi denk gelir bilemedm
Allah razı olsun canım
Ben bunu hamilelik kalmaya çalıştığım dönemde muharrem ayında 4774 kere okudum daha doğrusu annem ben ablam birlikte okuduk. Öncesinde ve sonrasında da sadaka verdim hem eşim yerine hem kendi yerime. 1 ay sonra hamile kaldım biliyor musunuz. Klomen ve çatlatma iğnesi de kullanmıştım. Rabbim sen ne kadar büyüksün allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
Nosking
Burcu2614
S Sabr-Sukur-Dua
kizinbiri9
merve
@_Reyyan
@camlihemsinli
edaecoo
@umudumanneolmak
Mavim25
burcusami
BankacI26
@Busee95
@Mavi askkk
@Cemrewww
Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
@pariko
Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
sweetgirlcandy
Gelincik78
H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
@KurkmantoluSero
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
@yannik
Hatta muharrem ayı eylülün ortasındaydı ekimde hamile kaldım. Foruma hep yazmak istedim ama duanın adını unuttum bulamadım allah razı olsun konu sahibi görünce hemen yazmak istedimBen bunu hamilelik kalmaya çalıştığım dönemde muharrem ayında 4774 kere okudum daha doğrusu annem ben ablam birlikte okuduk. Öncesinde ve sonrasında da sadaka verdim hem eşim yerine hem kendi yerime. 1 ay sonra hamile kaldım biliyor musunuz. Klomen ve çatlatma iğnesi de kullanmıştım. Rabbim sen ne kadar büyüksün allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin.Ben bunu hamilelik kalmaya çalıştığım dönemde muharrem ayında 4774 kere okudum daha doğrusu annem ben ablam birlikte okuduk. Öncesinde ve sonrasında da sadaka verdim hem eşim yerine hem kendi yerime. 1 ay sonra hamile kaldım biliyor musunuz. Klomen ve çatlatma iğnesi de kullanmıştım. Rabbim sen ne kadar büyüksün allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?