Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. Darisi isteyen herkese banada insallahben çok şükür 2 aylık hamileyim burdan duam ve dileklerim Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım tüm isteyen anne adaylarıyla
Bizleri dualarınıza eklemeyi unutmayınben çok şükür 2 aylık hamileyim burdan duam ve dileklerim Allah isteyen herkese nasip etsin dualarım tüm isteyen anne adaylarıyla
Amin çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına sizin de inşallahRabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. Darisi isteyen herkese banada insallah
Dualarım tüm anne olmak isteyenlerle Allah büyükBizleri dualarınıza eklemeyi unutmayın
Eki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
@Nosking
@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
@kizinbiri9
merve
@_Reyyan
Merayyy
@edaecoo
@umudumanneolmak
@Mavim25
@burcusami
BankacI26
@Busee95
Larka
C Cemreww
@Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
@pariko
Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
sweetgirlcandy
@Gelincik78
@H M
@Life light
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
K Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
Minnosella098
@KurkmantoluSero
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
@gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
@yannik
Amin canim Allah razı olsun isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah@m
Minnosella098 @kurkmantolusero NaaNaa Bir Pelincik A Arelarven kızlar sizler için okudum Allah kabul etsin Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin en yakın zamanda insallah
Allah razı olsun canım seninde Allah gönlündekini versin inşallah@m
Minnosella098 @kurkmantolusero NaaNaa Bir Pelincik A Arelarven kızlar sizler için okudum Allah kabul etsin Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin en yakın zamanda insallah
İnşallah aminAllah razı olsun canım seninde Allah gönlündekini versin inşallah
Allah razı olsun
Amin Allah razı olsun canım@Busee95Larka C Cemreww @Hemsirecik ManyakPrenses kızlar sizin için okudum Rabbim kabil etsin inşaallah kucaklarımız dolsun en kizw zamanda Rabbim bizlere de evlat nasip etsin inşallah
Eki Görüntüle 2732603
Eki Görüntüle 2732602
Türkçe okunuşu aşağıdadır.
Eki Görüntüle 2733412
Ayetlerden kısmi alıntılardır. Regl iken de okunabilsin istiyorum. Önerilere ve uyarılara açığım.
Hz.Yunus'un duasını bu dönemde hepimizin yüreğinin ferahlamaya ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için eklemek istedim.
100+100 adet şeklinde okuyalım istiyorum. Listemiz herkese açıktır. Sürekli eklemeler yapılacaktır. Çünkü duaya ihtiyaç asla bitmez. Ben listeyi yazacağım her gün sırası gelen kişinin adını listedekileri etiketleyerek paylaşacağım. Okundu yoklaması almayacağım. Ama ricamdır ki okuyan okuduğunu bildirsin duasını ederek arkadaşına okuduğunu hediye etsin. Herkesin okuyacağından eminim.
Sayı sınırlaması ve total sayı yok. Ne kadar kalabalık olursak o kadar çok kişinin birbirine duası geçmiş olur.
Gönülden gönüle kurduğumuz dua köprülerinin izini, annelik sevincimizde hep taşımamız dileğiyle.
Başlama Tarihi: 5 Aralık 2020 20.00
@Nosking
@Burcu2614
@Sabr-Sukur-Dua
@kizinbiri9
merve
@_Reyyan
Merayyy
@edaecoo
@umudumanneolmak
@Mavim25
@burcusami
BankacI26
@Busee95
Larka
C Cemreww
@Hemsirecik
ManyakPrenses
M Maviayyy
@Beyza-
@Tubaa9533
@pariko
Gereksiz06
@rukiyets
sadeem
sweetgirlcandy
@Gelincik78
@H M
@Life light
@olive_bluto
@mhndsbayan
@cukulatam
@halleycik
K Kanaryaaa
@hasbeee
@Magnifiaque
@cesmicihann
@Evva
@Bademmm388
Minnosella098
@KurkmantoluSero
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
@gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
@yannik[/USE
[/QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?