- 6 Mayıs 2020
- 476
- 490
- 103
allah kabul etsin, rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :)H M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
K KurkmantoluS
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
britneyyyyy
Kızlar sizler ve kendim için okudum allah kabul etsin inşallah rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsinK KurkmantoluS sanada hayırlı doğumlar sağlıcakla al kucağına inşallah ❤
Amin canımallah kabul etsin, rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin :)
allah razı olsun ve kabul etsin. Hayırlısıyla hepimiz evlat sahibi oluruz inş@Nurem,britneyyyyy kız dün gecede sizler için okudum.Allah kabul etsin gönlünüzün muradını versin.
Allah raZi olsun aminn Rabbim hepimizin dualarini kabul etsin gonlumuze gore veRsn insallahBir Pelincik A Arelarven Rabbim sağlıkla kucağınıza alabileceginiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins en güzel zamanda kızlar
Allah razı olsun canım seninde Allah gönlündekini versin inşallahBir Pelincik A Arelarven Rabbim sağlıkla kucağınıza alabileceginiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins en güzel zamanda kızlar
Teşekkür ederimm kuzumH M
Life light
olive_bluto
mhndsbayan
cukulatam
H halleycik
K Kanaryaaa
hasbeee
Magnifiaque
@cesmicihann
Evva
B Bademmm388
Minnosella098
K KurkmantoluS
NaaNaa
Bir Pelincik
A Arelarven
gurbetgulu16
S sedeom
N Nurem
britneyyyyy
Kızlar sizler ve kendim için okudum allah kabul etsin inşallah rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsinK KurkmantoluS sanada hayırlı doğumlar sağlıcakla al kucağına inşallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?