- 2 Mart 2016
- 385
- 6.363
- 68
- 32
- Konu Sahibi Busra-drnk
3 aylık uğraş sonucu Rabbim yine yüzüme güldü şükürler olsun heyecan ve olmayacakmış hissi üstünden kalkması çok güzel bi duygu. Varmı benim gibi hisseden ? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım. Bizde bir kaç ay denedik, şükür sorunsuz hamile kaldım. Çok güzel bir his. Doğunca daha güzel olacak eminim.3 aylık uğraş sonucu Rabbim yine yüzüme güldü şükürler olsun heyecan ve olmayacakmış hissi üstünden kalkması çok güzel bi duygu. Varmı benim gibi hisseden ? :)
Allah, bebeğimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Amiiin canım amin :) ilk bebek mi? Benim 2. OlcakTebrik ederim canım. Bizde bir kaç ay denedik, şükür sorunsuz hamile kaldım. Çok güzel bir his. Doğunca daha güzel olacak eminim.Allah, bebeğimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.
![]()
İlk canımAmiiin canım amin :) ilk bebek mi? Benim 2. Olcak
Ayy inşallahh hepimizin inşallah. Sağlıkla, sıhhatle, gününde gelsin yavrularRabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş kuzum :) minik ördeğini :)
amiiinn :) benim ki 20 aylık kızım var canımAyy inşallahh hepimizin inşallah. Sağlıkla, sıhhatle, gününde gelsin yavrularSenin ilk çocuğun kaç yaşında?
Maşallah canımBnm ki 20 ay
amiiinn :) benim ki 20 aylık kızım var canım
Hepimizin bebisine maşallah canım allah razı olsun :)Maşallah canım![]()
Haydi inşallahMerhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. Biz de 4 aydir bebek isteyenlerdeniz ve adetime 5 gun var. Ve içimde bir his var sanki hamileyim belirtiler var ama her ay hayal kırıklığına uğruyorum inşallah bu ay bebisim benimledir :)

Hamile mısın canım. Belli oldu Mu.Merhaba kızlar ben yeni katıldım aranıza. Biz de 4 aydir bebek isteyenlerdeniz ve adetime 5 gun var. Ve içimde bir his var sanki hamileyim belirtiler var ama her ay hayal kırıklığına uğruyorum inşallah bu ay bebisim benimledir :)