anne olamamak cok canımı yakıyor benimle evlenenler 2. cocugu doguruyor moralim sıfır cocuk aglıyo annesi bagırıyo annemmmmmmmm ne oldu diye ben ne zaman annem ne oldu diye seslenecem anne diyen cocuklar hep sesleri yüregimi yırtıp geciyolar yavrumun sesini duyabilecekmiyim ah bi olsada yanına yatsam emzirsem koklasam yavrum diye bagrıma bassam cocugum yok diye her sözü üstüme alınıyorum. annem gel artık annen yalnız seni bekliyo bekletme artık ne olur gel sarıl annene seni cok özledimm.gel bidaha gitme bebegim gel lütfen en kısa zamanda rabbimin izniyle :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
:a015::a015::a015:
bebeklerime isimlerini bile sectim herseyim onlar uzerine donuyor
sifrelerimi onlarin isimleri yaptim biseyler yaparken icim ciz ediyor
eltime kaynanam zamaninda doguramaz demis 4 aylik evliyken oda nasil dogrudum gordunmu dedi gecenlerde
benim 3 yila yaklasti acaba bana ne diyor hos yuzume hic demedide
yani insanlar bilmeden cok canimizi yakiyorlarrrrr
ne demek istedigini cok iyi biliyorum
esimin yigenleri kucukler amca diye tlf ettirip konusturuyorlar
herseyden huylanir oldum bende cok uzgunum
ama biliyorum gecte olsa gelecek bizim bebeklerimizdee
bi bebek gordugumde sevsemmi sevmesemmi oluyorum
sevsem yazik hasret bebege nasil seviyor diycekler
sevmesem kiskandi diycekler
cok zor bi imtihan
anne olamamak cok canımı yakıyor benimle evlenenler 2. cocugu doguruyor moralim sıfır cocuk aglıyo annesi bagırıyo annemmmmmmmm ne oldu diye ben ne zaman annem ne oldu diye seslenecem anne diyen cocuklar hep sesleri yüregimi yırtıp geciyolar yavrumun sesini duyabilecekmiyim ah bi olsada yanına yatsam emzirsem koklasam yavrum diye bagrıma bassam cocugum yok diye her sözü üstüme alınıyorum. annem gel artık annen yalnız seni bekliyo bekletme artık ne olur gel sarıl annene seni cok özledimm.gel bidaha gitme bebegim gel lütfen en kısa zamanda rabbimin izniyle :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
günaydın kızlar bugün yine cocuksuz bir sabah dine arkadasım o yazıyı nerde okudun bide ben okuyum ben bir bölüm actım heralde bizim durumda olan kimse yok hiç yazmamışlar
kızlar bugün kızlar ve gelinler günümüz var ben hariç herkes ya hamile yada dogmuş cocugu var bana cok seviliyo cocuk yapınsana diyolar sanki oluyoda biz yapmıyoruz napacam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?