Anne olamamak ok canm yakyor

Canım yaşadığın durumu okadar çok iyi anlıyorumki sanki insanların sana eksik gibi bakmasına,en ufak bir sözün seni yaralamasına,yanında bir annenin veya bir babanın evladını severken yüreğinin parçalanmasını çok iyi bilirim.Unutma yalnız değilsin milyonlarca insanız bizzz.Rabbimmmin bir bildiği vardır zamanı gelince inşallah bizede verecektir,verende allah alanda unutma canım kendini telkin et sabret :Saruboceq: moral bu konuda çok çok önemli pozitif düşünmeye çalış bir gün bende anne olucam de ve buna inan opuyorumnanaktan seni üzün ortamlardan uzak durmaya çalış.. Birgün bizde anne olucaz işte o zaman bebişlerimiz bizim için çok değerli olacak el bebek gül bebek büyütücez buna inan yeterki opuyorumnanaktan

aynı şeyleri bende yaşıyorum.Sevsemmi sevmesemmi bir çouk gördüğümde çok düşünüyorum.Bir hamile haberi alsam herkez allah tamamaına erdirsin derken benim hiç birşey diyesim gelmez..Çocuk doğuran duysam hayırlı olsun diyesim gelmez...Böyle garip bir yaşayış işte...

cnm benim bende tam 2 sene tedavi ile geçirdim ikinci senenin sonunda tüp bebekle ikizlerim geldi bana
çok zor gebelik yaşadım....şimdi yanımda koynumda kollarımdalar .....

senin gibiydim gizli köşelerde hıçkıra hıöçkıra ağlardım tv.bir ünlü hamile yazsalar bebeğeni terk etseler hep ağlardım...allahım ne olur istemeyen kullarına verme benim gibi bekleyen kullarına ver
koynumu kolumu boş koyma derdim ve rabbim iktane verdi ama hiç yılmadık karı kocva bu yolda her deliğe girdim her doktora tedaviye koştum işimi gücümü bırtaktım sıfıra geldik ....meleklerimde geldi teyzesi gelecek olacak inan bizden daha zor şeyler yaşayanlar var bu sitede okuduğum .....

umut güneşin olsun seni hiç bırakmasın arkadasım

rabbim büyük...inanıyorum birgün bizlerde anne olacagız o duyguyu tadacagız...:Saruboceq:

iyi dilekleriniz için cok sagolun bacılar napıyım bben sizce ne gibi bi bitkisel deneeyim kafam cok karışık

ben geçen sene bıkmıştım artık çocuum olmuo diye diplerdeydim. tüp bebek yapalım die doktoruma gittim adam bana dediki bi sakin ol çiçekçim bak bu ay yumurtlamana denk gelecek şekilde en az 1 haftalık bi tatile çıkın dedi. kafana takarsan olmaz dedi en önemli faktör stres dedi. tatile çıktık hakikaten temiz hava bol gıda deniz kum güneş aşk bi bakmışım tatil dönüşü hamileyimmmmmmmmmmmmmmm:) benim sizlere önerim buuuuuuuuuuuuu gidin kafanızı dağıtın bol bol aşk yaşayın güneşlenin kocişiniz de rahatlasın spermler ve yumurtalar stresten arınıp coşsunlar bakın nasıl geliyo bebek

inan okurken ağladımm rabbim inş seninde dileğini kabul eder ben dua edicemm...

uzun süre ağladım çok etkilendim yalvarış resmen bu gel artık bebeğim annen seni bekliyor çok acıttı içimi ya hayırlı evlat dile tatlım mevlam ne eylerse güzel eyler üzülme 15 aylık oğlum var bende bekledim çok ama geldi bak gelicek yavrun inş gelecek mafoldumben

mrb canım yuce rabbım onunda zamanını bılır sabret mınık bebısıne kavusursun allahın ıznıyle ınancını ve umudunu kesme

günaydın kızlar bugün yine cocuksuz bir sabah dine arkadasım o yazıyı nerde okudun bide ben okuyum ben bir bölüm actım heralde bizim durumda olan kimse yok hiç yazmamışlar

aslında tıbbi sitelere bakarsan bu konuda makaleler bulabilirsin ya da direkt google'dan bakabilirsin. bu çok bilinen bir genetik hastalık ama dediğim gibi bana kalırsa sizin umutsuz olmanız söz konusu olmamalı çünkü sperm tespit edilmiş.
hayırlı bir evlat sahibi olursunuz inşallah

Tatlım yaa inş en kısa zaman da sağlıcakla ve hayırlısıyla bebişini kucağına almak nasip olur:Saruboceq:
İnş. o güzel duyguyu sen de tadarsın ve isteyen herkess:teselli:

Üzülmeyin bu kadar ALLAH nasip eder inşallah hayırlı bir evlat bol bol dua edin neden olmuyor diyede sürekli düşünmeyin ve stres etmeyin ALLAH yardımcınız olsun

kızlar bugün kızlar ve gelinler günümüz var ben hariç herkes ya hamile yada dogmuş cocugu var bana cok seviliyo cocuk yapınsana diyolar sanki oluyoda biz yapmıyoruz napacam bilmiyorum

bacım..çok düşünüp kendini üzme.hayat kısa.evet hepimiz evlat sahibi olmak istiyoruz.Allahtan gelene isyan edemeyiz.zaman.zaman..başka çaremiz yok...biz istemedik bu kaderi...alnımıza yazıldı..
insalah senin ve hepimizin en kısa zamanda bebişlerimiz olur..:Saruboceq:

canim senin yasadiklarini yasayan biri olarak cok iyi anliyorum seni bende ayni duygular icerisindeydim daha 5 ay oncesine kadar 6 yillik evliligimde gozumden yas eksilmedi bu yuzden...benden sonra evlenen herkes cocuk sahibi olmusken benim kucagimin bos yuvamin sessiz olmasi canimi ne cok acitiyordu bilemezssin..ama ben yilmadan vazgecmeden hastanelere gittim geldim butun tedavi yontemlerini denedim 6 asilama 2 tup bebek yaptirdim ve sonunda artik olmayacak diye dusunmeye baslamisken geldi bebegim...sende yilmadan bikmadan tedavi yontemlerini arastir ve size uygun olanini uygulamaya gecin bir an once...yasini ve kac yillik evli oldugunu bilmiyorum ama Allah hersey icin bir vesile verir yasin biraz gecmiste olsa belki bebek sahibi olman icin tek vesile bir tedavi yontemidir mutlaka caba harca olmasada inatla ugras benim gibi..mutlaka kazanacaksin sonundaa.s....

kızlar bugün kızlar ve gelinler günümüz var ben hariç herkes ya hamile yada dogmuş cocugu var bana cok seviliyo cocuk yapınsana diyolar sanki oluyoda biz yapmıyoruz napacam bilmiyorum

canım benim takma kafana herşey allahtan zamanı var demekki .. Ben kendim sevdiğim halde eşim tarafından görücü usulu evlendim. Hemen hamile kaldım ..eğer çocuğumuz olmasaydı belkide ısınmazdık çünkü hergünümüz kavgalıydı ayrılmayı düşündüğüm zamnalar oldu çocuk var diye vazgeçtim ama şimdi çok şükür birbirimize bağlıyız ne mucizeler gerçekleşiyo hayatta neler düşündüğünü neler yaşadığınıda tahmin edebiliyorum ama herşeyden önce kafana takmaman lazım psikolojide hamile kalmayı engelleyebiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…