Anne olamamak ok canm yakyor

selam önceliklle canim
banada sabir demekten baska birsey düsmüyor
kac senedir istiyorsun bilmiyorum ama
ben 6 sene bekledim seni cok iyi anlayabiliyorum
bende cocuk giysisi gördügümde yüregim yanardi
ama allahim sonunda nasip etti
belki zamani gelmemistir daha
rabbime sigin ve o nezaman verirse ozaman zaten muhakkak olacaktir
saglicakla kal

Yalnız değilsin canım bende senin gibiyim..
Ama Allah büyük be hiç belli olmaz bu işler...
:Saruboceq:

herseyden önce hayrlısını dıleğın hayrsız bı evlat vermesın RABBIM önce bunun ıcın dua edınn ve bekleyın
sabır ınsanı yüceltır cnm
ve RABBIM sevdiği kullarının guzel seslerınden dua duymak ıcın guzel ıcten dualarını duymak ıcın bekletır
ınş hayrlı bı bebeğin olur
RABBIMM olanlarada evlat acısı yasatmasın :Saruboceq: sakın ısyan etme tatlım

kısmetinizde ne zaman varsa ozaman olur çocuğu yıllarca olmayan binlerce insan var tek siz değilsiniz.

inş. en yakın zamanda duyarız hamile haberini

amin kızlar amin inşallah bizede olmayıp isteyen herkese nasip etsin rabbim inşallah 4 senelik evliyiz kızlar sorunumuz cok ciddi ondan cok korkuyorum fsh yüksek testisler kücük azospermi klinifelter sendromu daha ne olsun allahım yardımcımız ol

canım herşey allahtan üzülme sakın bir bildiği vardır dua et bol bol hayırlısını nasip etsin allahım herkese...

canım haklısın ama herşeyin hayırlısı demek lazım en başta seninde hakkın tabi anne olmak bu duyguları yaşamak ama ne evlatlar var duyuyoruz annesini babasını öldürüyo yada en akla gelmicek şeyleri yapıyo bide öle düşün hakkında hayırlısı olsun hayırlı bi evlat olsun vakti gelince olsun demek lazım
tabi bu arada herşey gönlüncede olsun

ah canım sabahdan beri bir duygusallık var üzerimde aklıma ne düşse gözlerimden yaşlar akıyor..konuyu görüne hemen tam isabet dedim...yakın bir arkadaşım hafta sonu bebegi ile ilgili birşeyi bana bırakıyordu sende dursun alıcam dedi işi vardı ogün neyse seninde ileride çocugun olursa sende kullanırsın dedıii saklıyormuş o yüzden..sabahtan bu yana aklıma bu laf geliyor..halbuki ben kendimce bu konuyu kapadım açmıyorum aglamıyroum söz verdim..bende 4 yıllık evliyim hem bende sorun var hem eşimde sorun var..tedavi olduk yarım kaldı..borçlarımız bitince tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz canım..inan bana ilk başlarda her eve gelişinde aglardım niy eben derdim artık demiyorum..demekki kurban oldugum rabbimin bir bildigi var..demek istediğim insanlarda laf söyle ryada belli etmeden dokundurmaya çalışır boşverceksin bunları..insanlar artık iyiyede kötüyede yorum yapıyorlar..
alın yazımda belki olamamak yazıyor..herşeye hazırlıyorum kendimi..yaşımız genç te olsa hayat bu herşey olabilir..sen bol bol dua et canım..benimde eşimin bütün arkadaşları bizden önce ve sonra evlenenlerin hepsinin bebekleri var..hatta işleri oldukca müsaitiz diye hep bize bırakırlar..belkide böylelikle alıştım yendim o hallerimi..çok uzattım kusura bakmayın arkadaşlar herşey için zaman gerekli..
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın..

arkadaşım bizi bizden fazla kimse anlıyamaz ah bir olsa bebeğimiz ben de senin gibiyim evlat hasretiyle yanıyorum benimde 5,5 yıl oluyor uğraşıyorum bende istiyorum bebeğimi emzirmek onunla gezmek hayırlısıyla olsun başka şey istemiyorum sağlıklı olsun :çok üzgünüm:

sabır arkadaşım sabır bebişlerimiz gelecek..bizde burada hamiş haberlerimizi verecegiz...
mucize olur kimbilirr Allahım büyük ol deyince olur...

Sakın ümidini kaybetme Bol bol dua et canım ve özellikle hayrlısını iste.Rabbim herşeyin hayırlısını versin.en yakınz zamanda kızlar hamişimmmmmmm yazman dileğiyle..Allah herkese nasip etsin

:a015: benim de yok bebegim. Allah tüm üzülenlerin kucaklarini bebeklerle doldursun. dua etmekten baska care yok

kızlar umudunuzu yitirmeyin ben en umutsuz olduğum zamanda senelerce bekleyip hamile kalıp bebeğimi kaybetmişken en önemlisi en yakın arkadaşımı trafik kazasına kurban vermişken. tam yıkıldım artık yaşamak istemiyorum derken tekrar hamile kaldığımı öğrendim geçen sene bu zamanlarda. Allah çok büyük zamanı gelince herşey oluyo zamana bırakın

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
senağlama senağlama
Akşam akşam ağlattın beni canım ya inşallah tez zamanda rabbim sanada bi melek verir hayırlısıyla off çok kötü oldum ya
senağlamasenağlama

ya butür konulari okurken icimden biseyler kopuyor sanki,:gitme:
bende tadaviyle cocuk sahibi oldum, nasil bir sürec cok iyi biliyorum.
umudunuzu hic kaybetmeyin nolur. elbet vardir bir zamani insallah enkisa zamanda rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün:Saruboceq:

amin tatlım amin seninde evladını rabbim sana bagışlasın..
umudumuzu yitimek yokk mutlaka gelşecek bebişlerimiz.
sıralarını bekliyorlar...
:1hug:

tatlım gerçekten zor günler yaşamışsın rabbim yüzünü güldürmüş..rabbim ol derse olur...
herşey gönlünce olur inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…