- 23 Eylül 2014
- 981
- 1.138
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef o kapida yùzùme kapandi yurtdisinda oldugmuz icin turkiye vermediGeçmiş olsun hiç evlatlık almayı denediniz mi?
Her şeyde vardır bir hayır derler ya belki de sizin payınıza kimsesiz bir çocugu sevindirmek düşüyor.
Amin inş. Ama pek ùmidim kalmadi yaş oldu 37Allah yardımcınız olsun. Umarım sağlıklı bir bebişiniz olur. Her şeyin hayırlısı. Bizim bir akrabanın 18 yıllık hasretlikten sora olmuştu. O geldi aklıma...
Amin inş. Ama pek ùmidim kalmadi yaş oldu 37
Malesef o kapida yùzùme kapandi yurtdisinda oldugmuz icin turkiye vermedi
Malesef bizde hic yok òlù sperm dahil bulunamadiUmudunuzu kemeyin yine de tıp çok ilerledi.
12 yıl sonra benim arkadasımın ikizleri oldu eşinde sperm sayısı bayagı düşüktü onun da.
Olmuyor canim cok denedim bitip tukenmek bilmiyor rabbim yardim etsin bizlereBenimde olmadi malesef.Onceden cok uzuluyordum ama artik herseyde bir hayir vardir diyorum.Bence kendinize farkli meskaleler bulun.Ornegin ben cok kitap okuyarak atlattim.Tedavi icin kullanilan ilaclar insani cok mahvediyor.
14 yildir òyle dua ediyor Rabbim hayirliysa ver hayirsizsa verme diyorum elbet vardir bundada bi hayirVardır bir hayır...
Annemin yakın bir arkadaşı yana yakıla çocuk isterdi.
16 yıl sonra çocukları oldu.
Çocuk şimdi 20 yaşında.
Anne-babaya etmediği eziyet kalmadı.
Okulunu bıraktı, annesini döven, babasını söven serserinin teki.
Ve en son kadının anneme,
böyle olacağını bilseydim hayırlısı derdim, olmadı derdim bağrıma taş basardım, dediğine şahit oldum.
O yüzden bazen isteklerimizde çok ısrarcı olmamak gerekiyor olabilir.
Hayırlısı ise hakkınızda Allah bir kapı açar..
AminnOlmuyor canim cok denedim bitip tukenmek bilmiyor rabbim yardim etsin bizlere
Ayni skntı ablamdada var 10 senedir yok onundaMalesef bizde hic yok òlù sperm dahil bulunamadi
Eğer ille de bebek istiyorsanız ayrılın.Herkese iyi aksamlar uzun sùredir kk takip ediyorum bugun icimden geldi yazmak dertlesmek istedim canim cok yaniyor evlat hasreti beni yedi bitirdi 14 yildir mùcadale ediyorum Rabbim nasip etmedi tedaviler bitkiseller hepsini denedik eşim azospermi hastasi olmadi olmadi