• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamak

Ecemcicek

Bebek õzlemi
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
981
1.138
158
Herkese iyi aksamlar uzun sùredir kk takip ediyorum bugun icimden geldi yazmak dertlesmek istedim canim cok yaniyor evlat hasreti beni yedi bitirdi 14 yildir mùcadale ediyorum Rabbim nasip etmedi tedaviler bitkiseller hepsini denedik eşim azospermi hastasi olmadi olmadi

Allah yardımcınız olsun. Umarım sağlıklı bir bebişiniz olur. Her şeyin hayırlısı. Bizim bir akrabanın 18 yıllık hasretlikten sora olmuştu. O geldi aklıma...

Benimde olmadi malesef.Onceden cok uzuluyordum ama artik herseyde bir hayir vardir diyorum.Bence kendinize farkli meskaleler bulun.Ornegin ben cok kitap okuyarak atlattim.Tedavi icin kullanilan ilaclar insani cok mahvediyor.
Olmuyor canim cok denedim bitip tukenmek bilmiyor rabbim yardim etsin bizlere

Vardır bir hayır...
Annemin yakın bir arkadaşı yana yakıla çocuk isterdi.
16 yıl sonra çocukları oldu.
Çocuk şimdi 20 yaşında.
Anne-babaya etmediği eziyet kalmadı.
Okulunu bıraktı, annesini döven, babasını söven serserinin teki.
Ve en son kadının anneme,
böyle olacağını bilseydim hayırlısı derdim, olmadı derdim bağrıma taş basardım, dediğine şahit oldum.
O yüzden bazen isteklerimizde çok ısrarcı olmamak gerekiyor olabilir.
Hayırlısı ise hakkınızda Allah bir kapı açar..

Vardır bir hayır...
Annemin yakın bir arkadaşı yana yakıla çocuk isterdi.
16 yıl sonra çocukları oldu.
Çocuk şimdi 20 yaşında.
Anne-babaya etmediği eziyet kalmadı.
Okulunu bıraktı, annesini döven, babasını söven serserinin teki.
Ve en son kadının anneme,
böyle olacağını bilseydim hayırlısı derdim, olmadı derdim bağrıma taş basardım, dediğine şahit oldum.
O yüzden bazen isteklerimizde çok ısrarcı olmamak gerekiyor olabilir.
Hayırlısı ise hakkınızda Allah bir kapı açar..
14 yildir òyle dua ediyor Rabbim hayirliysa ver hayirsizsa verme diyorum elbet vardir bundada bi hayir

Hakkinizda hayirlisi neyse o olur insallah yuce rabbimden umut kesilmez kimbilir bu bekleyisin sonu guzel olur :)

Azospermı tanısıyla cocuk sahıbı olan coook ınsan var. Tüp bebek denedınızmı? Bazı yontemlerle desteklenerek uygulanan tüp bebek basarıya ulaşabılıyr

Malesef bizde hic yok òlù sperm dahil bulunamadi
Ayni skntı ablamdada var 10 senedir yok onunda :(( cok zor bi skntı bende 4 sene ugrastim pco vardi bende az cok sizi anliyorum bunu soylemek cok kolay ama yasayan bilir insallah rabbim sizede nasip eder herseyi oluruna biraktiginiz anda oluyo nedense pskoloji cok etkiliyor bu tedavi surecini

Herkese iyi aksamlar uzun sùredir kk takip ediyorum bugun icimden geldi yazmak dertlesmek istedim canim cok yaniyor evlat hasreti beni yedi bitirdi 14 yildir mùcadale ediyorum Rabbim nasip etmedi tedaviler bitkiseller hepsini denedik eşim azospermi hastasi olmadi olmadi
Eğer ille de bebek istiyorsanız ayrılın.

Artik ne tedaviler cikti bi baksaniz benim bi tanidigim kadin vardi omrunde hic regl olmamis 30lu yaslarin ustundeydi oda bi prof.a gittiler ikiz bebekleri oldu doktor hic bi tedavi uygulamadan ilk olarak asilama yapmis kadin bildiginiz erkek gibiymis Allahim iste nasip etcek ya dua edin diliniz dondugunce nelere kadir o nelere sahit oluyoruz rabbimin izniyle

Back
X