- 21 Ekim 2016
- 357
- 357
- 33
- 37
Şaka bence buEğer ille de bebek istiyorsanız ayrılın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka bence buEğer ille de bebek istiyorsanız ayrılın.
Herkese iyi aksamlar uzun sùredir kk takip ediyorum bugun icimden geldi yazmak dertlesmek istedim canim cok yaniyor evlat hasreti beni yedi bitirdi 14 yildir mùcadale ediyorum Rabbim nasip etmedi tedaviler bitkiseller hepsini denedik eşim azospermi hastasi olmadi olmadi
Yoo neden şaka olsun? Eşinden dolayı bebek sahibi olamıyormuş yıllar sonra pişman olacak belki de. Bu da bir seçim ve ihtimal.Şaka bence bu
Yoo neden şaka olsun? Eşinden dolayı bebek sahibi olamıyormuş yıllar sonra pişman olacak belki de. Bu da bir seçim ve ihtimal.[/QUOTE cocuk sahibi olamadim die bunca yillik esini bi kenara birakip baskasyla cocuk icin evlenmesi ihtimali cok onur kiricj bi davranis olmazmi
cocuk sahibi olamadim die bunca yillik esini bi kenara birakip baskasyla cocuk icin evlenmesi ihtimali cok onur kiricj bi davranis olmazmiYoo neden şaka olsun? Eşinden dolayı bebek sahibi olamıyormuş yıllar sonra pişman olacak belki de. Bu da bir seçim ve ihtimal.
Guzelim neyin garantisi bu ben anlamadim ama kadere inanirmisin bilmem ama cok saglikli hicbir problemi olmayan biriyle evlense kismette yoksa yine olmaz orasi Allahin bilecegi is kismetten öteye köy yokYani güzel bir davranış değil belki. Ama yıllar sonra pişman olacaksa da yapmalı bence. Bunu içinde tartıp değerlendirmek kendi bileceği iş elbet.
Kadere inanırım. Ama bu kaderin nasıl yazılı olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz öyle değil mi? Olacagının garantisi olmadığı gibi olmayacagının da garantisi yok sonuçta. dilerim mucizesi olsun alsın bebeğini kucagına.Guzelim neyin garantisi bu ben anlamadim ama kadere inanirmisin bilmem ama cok saglikli hicbir problemi olmayan biriyle evlense kismette yoksa yine olmaz orasi Allahin bilecegi is kismetten öteye köy yok
Ayrica konu sapti bence kadincagizin derdi esiyle deil cocuk sahibi olamamasi suana kadr konu sahibine es ihtimali yerine tedavi ihtimalleri verebilsek bi nebze yol gostermis oluruz
Tabikide oyle ben sizin yorumunuza gore yorum yaptim sadece insallah alir bebegini kucaginaKadere inanırım. Ama bu kaderin nasıl yazılı olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz öyle değil mi? Olacagının garantisi olmadığı gibi olmayacagının da garantisi yok sonuçta. dilerim mucizesi olsun alsın bebeğini kucagına.
Baska hangi sekilde cocuk sahibi olmasini bekliyosun? Burasi amerika degilki sperm bankasina gitsinde cocuk sahibi olsunYoo neden şaka olsun? Eşinden dolayı bebek sahibi olamıyormuş yıllar sonra pişman olacak belki de. Bu da bir seçim ve ihtimal.
Bir önceki mesajımı okursanız anlarsınız bayan çok bilmiş hanım.Baska hangi sekilde cocuk sahibi olmasini bekliyosun? Burasi amerika degilki sperm bankasina gitsinde cocuk sahibi olsun
Okudum merak etmeyin. Herkesin bi imtihani var., kadin kocami bosayim mi demiyor? Icini dokuyor evlat hasretinden dolayi.. yoksa baska koca arayisina mi girsin dersiniz?Bir önceki mesajımı okursanız anlarsınız bayan çok bilmiş hanım.
Okuduysanız sperm bankasına gitsini ima etmediğimi biliyorsunuzdur. Benim dediğimle kalkıp koca arayacagını sanmıyorum. Bu da bi ihtimal sadece.Okudum merak etmeyin. Herkesin bi imtihani var., kadin kocami bosayim mi demiyor? Icini dokuyor evlat hasretinden dolayi.. yoksa baska koca arayisina mi girsin dersiniz?
Amin inşallahHakkinizda hayirlisi neyse o olur insallah yuce rabbimden umut kesilmez kimbilir bu bekleyisin sonu guzel olur :)
Denedik hepsini tùp bebek tedavim iptal oldu ameliyatta canli sperm cikmayincaAzospermı tanısıyla cocuk sahıbı olan coook ınsan var. Tüp bebek denedınızmı? Bazı yontemlerle desteklenerek uygulanan tüp bebek basarıya ulaşabılıyr
Amin inşallahAllahtan ümit kesilmez inşallah gönlünüze göre olur Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Nekadarda kolay sõylemişiniz eşimi cok seviyorum bebek icin bunu ona yapamam Rabbim nasip etmedimi etmiyor bunun garantisi yokEğer ille de bebek istiyorsanız ayrılın.