• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamak

Herkese iyi aksamlar uzun sùredir kk takip ediyorum bugun icimden geldi yazmak dertlesmek istedim canim cok yaniyor evlat hasreti beni yedi bitirdi 14 yildir mùcadale ediyorum Rabbim nasip etmedi tedaviler bitkiseller hepsini denedik eşim azospermi hastasi olmadi olmadi

14 yil cok uzun bir sure allah sabir versin size biz 4 sene olmadi diye uzuluyoruz herseye sukretmek gerek. Tup bebek yaptirmadinizmi

Yoo neden şaka olsun? Eşinden dolayı bebek sahibi olamıyormuş yıllar sonra pişman olacak belki de. Bu da bir seçim ve ihtimal.
cocuk sahibi olamadim die bunca yillik esini bi kenara birakip baskasyla cocuk icin evlenmesi ihtimali cok onur kiricj bi davranis olmazmi

Yani güzel bir davranış değil belki. Ama yıllar sonra pişman olacaksa da yapmalı bence. Bunu içinde tartıp değerlendirmek kendi bileceği iş elbet.

Yani güzel bir davranış değil belki. Ama yıllar sonra pişman olacaksa da yapmalı bence. Bunu içinde tartıp değerlendirmek kendi bileceği iş elbet.
Guzelim neyin garantisi bu ben anlamadim ama kadere inanirmisin bilmem ama cok saglikli hicbir problemi olmayan biriyle evlense kismette yoksa yine olmaz orasi Allahin bilecegi is kismetten öteye köy yok

Ayrica konu sapti bence kadincagizin derdi esiyle deil cocuk sahibi olamamasi suana kadr konu sahibine es ihtimali yerine tedavi ihtimalleri verebilsek bi nebze yol gostermis oluruz

Guzelim neyin garantisi bu ben anlamadim ama kadere inanirmisin bilmem ama cok saglikli hicbir problemi olmayan biriyle evlense kismette yoksa yine olmaz orasi Allahin bilecegi is kismetten öteye köy yok

Ayrica konu sapti bence kadincagizin derdi esiyle deil cocuk sahibi olamamasi suana kadr konu sahibine es ihtimali yerine tedavi ihtimalleri verebilsek bi nebze yol gostermis oluruz
Kadere inanırım. Ama bu kaderin nasıl yazılı olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz öyle değil mi? Olacagının garantisi olmadığı gibi olmayacagının da garantisi yok sonuçta. dilerim mucizesi olsun alsın bebeğini kucagına.

Kadere inanırım. Ama bu kaderin nasıl yazılı olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz öyle değil mi? Olacagının garantisi olmadığı gibi olmayacagının da garantisi yok sonuçta. dilerim mucizesi olsun alsın bebeğini kucagına.
Tabikide oyle ben sizin yorumunuza gore yorum yaptim sadece insallah alir bebegini kucagina ;)))

Azospermi hastalarında erkek yumurtaliklarindan örnek alınarak çocuk sahibi olunuyor diye okumuştum - birde kök hücre tedavisi ile de mümkün yazıyor su

Yoo neden şaka olsun? Eşinden dolayı bebek sahibi olamıyormuş yıllar sonra pişman olacak belki de. Bu da bir seçim ve ihtimal.
Baska hangi sekilde cocuk sahibi olmasini bekliyosun? Burasi amerika degilki sperm bankasina gitsinde cocuk sahibi olsun

Bir önceki mesajımı okursanız anlarsınız bayan çok bilmiş hanım.
Okudum merak etmeyin. Herkesin bi imtihani var., kadin kocami bosayim mi demiyor? Icini dokuyor evlat hasretinden dolayi.. yoksa baska koca arayisina mi girsin dersiniz?

Okudum merak etmeyin. Herkesin bi imtihani var., kadin kocami bosayim mi demiyor? Icini dokuyor evlat hasretinden dolayi.. yoksa baska koca arayisina mi girsin dersiniz?
Okuduysanız sperm bankasına gitsini ima etmediğimi biliyorsunuzdur. Benim dediğimle kalkıp koca arayacagını sanmıyorum. Bu da bi ihtimal sadece.

Azospermı tanısıyla cocuk sahıbı olan coook ınsan var. Tüp bebek denedınızmı? Bazı yontemlerle desteklenerek uygulanan tüp bebek basarıya ulaşabılıyr
Denedik hepsini tùp bebek tedavim iptal oldu ameliyatta canli sperm cikmayinca

Back
X