- 21 Ekim 2016
- 357
- 357
- 33
- 37
Pekisiteye yeni üyeyim :)
eşini bırak diyene idi yorumum,,,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekisiteye yeni üyeyim :)
eşini bırak diyene idi yorumum,,,
inşalldh cnm ödem yapıyo diye can sıkıntısına atıştırmayı fln da kestimhormon iğnelerinin çok etkilememesine sevindim canım. beni onlar baya kötü yapıyo. ama ben bi aydır hergun aliyorum ondan sanırım. para olayına bende seninle aynı düşünüyorum. hep bebek parası biriktircem diye kendi hayatımdan çok kıstım. artık kendi hayatıma odaklanayım biraz diyorum. haftasonu termale gitmeyi düşündüm bugün mesela. para bulunur illa bebek olursa. hayatı bebeğe göre endekslemek hataymış onu gördüm. kist olayına geçen gün baya ağladım. hem bana stres yaptırıyo hem adeti geciktiriyo hem de ağrı yapıyo. doktor baya süre geçmez dedi. bu hafta başka yere daha gideyim dedim. Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin ikimize de inşallah
şuan hormon ilaçlarından adet kesik kesik geliyo. bide bugün 11 saat iş yaptım işyerinde. sağlık cidden önemli. benim işyerimde zaten hemen hemen herkes ya hamile ya bebeği var. ayrıca komşum da doğum yaptı. gece birkaç kere onun bebeğine uyanıyorum. insanlar pat diye hamile kalıyor gerçekten değişik. böyle plan yapıyolar şu ay olsun ki burcu şu olsun diye hemen oluyor. insan zorlanıyo psikolojik olarak. hani biz pozitif olsak da etraf tekrar negatifliğe itiyor malesefinşalldh cnm ödem yapıyo diye can sıkıntısına atıştırmayı fln da kestim
Gidin valla yani hiç geçmez demelerinden iyidir bu süreyi kendi ilişkinizden hayatınızdan ödün vermeden geçirin olacağın önüne geçemiyoruz baksana
Bugün yine birinin hamile haberini aldım oda değiştirdim evde ama olabildiğince iyi hissetmeye zorluyorum kendimi ne kadar pozitif baksam da içinde bişiler dökülüyor sanki öyle anlarda
aynen ya ben de iki insa içine karışayım dedim eşimin ailesi fln kalabalık .. tak duydum ki onların taraftan kuzenin eşi bebek bekliyomuş yani temmuzda evlendiler ztn .. haberin geleceğini hissetmiş gibi haberim var diyeni duyunca odadan nasıl çıktım hatırlamıyorum snr toparlanıp döndüm..şuan hormon ilaçlarından adet kesik kesik geliyo. bide bugün 11 saat iş yaptım işyerinde. sağlık cidden önemli. benim işyerimde zaten hemen hemen herkes ya hamile ya bebeği var. ayrıca komşum da doğum yaptı. gece birkaç kere onun bebeğine uyanıyorum. insanlar pat diye hamile kalıyor gerçekten değişik. böyle plan yapıyolar şu ay olsun ki burcu şu olsun diye hemen oluyor. insan zorlanıyo psikolojik olarak. hani biz pozitif olsak da etraf tekrar negatifliğe itiyor malesef
benim annemin arkadaşının kızı benden iki yıl sonra evlendi ilk ay hamile kalmış. nasıl ya diye kaldım böyle. ilk ay kaç deneme yapabilir yani. o dediğini bende düşünüyorum. kendiliğinden olsaydı hamilelikte rahat geçirirdik. e şimdi olsa da böyle sanki diken üstünde geçer gibi geliyo benimki bebeği asla kaybetmemeliyim psikolojisine girerim. böylesi çok zormuş. geçen gün anneme anlattım olayı. en azından bana gaz vermesin diye. çünkü hamilelik haberi paylaşıp duruyordu hadi sende yap diyip duruyordu. söyleyince aşırı üzüldü sonra tedaviyle olur dedi. hani herkeste bi heves var o da kötü. bana olsun ne yapalım dese daha iyidi sanki. olursa bence de canim ilk bes ay kimseye deme. bende öyle yapmayi düşünüyorum. bizimki riskli çünkü. hayırlısıyla olsun inşallahaynen ya ben de iki insa içine karışayım dedim eşimin ailesi fln kalabalık .. tak duydum ki onların taraftan kuzenin eşi bebek bekliyomuş yani temmuzda evlendiler ztn .. haberin geleceğini hissetmiş gibi haberim var diyeni duyunca odadan nasıl çıktım hatırlamıyorum snr toparlanıp döndüm..
zaten bi ton hormon yükleniyorum ster istemez eve gelince bi sinirlerim bozuldu snr dedim napıyosun sen tedavi sürecinde saçmalama diye .. ama bi tıkanıyo insan ya düşündüm onlar bu kadar rahat kaldığı için süreci de rahat geçirecekler bizim gibiler (tabi işallah kısmet olsun da ) de hep diken üstünde yumurta büyüdü mü iğneleri doğru yaptım mı hareket mi etsem otursammı embriyo olucak mı transfer tutunucak mı kalbi attı fln beklerken ztn hamleliğin nerdeyse yarısını diken üzerinde geçiricem kalırsam..
işallah kısmet olur hepimize ama insan o sürprizi yaşayamayacağını bile düşünüyo bazen o şaşkınlığı beklenmedik anda gelen belirtileri yani çok isterdim kendiliğinden olsun böyle yıpranmadan satır satır planlamadan korkmadan..
böyle konuşup nankörlük ediyo gibi bile hissediyorum şükrediyorum ihtimallerim var en azından ama ben de hamile haberi almak stemiyorum artık ve benim bütün apartman da bebekli hamile ..
zaten kalırsam bi 5 aya kadar zor sevinip de paylaşırım milletle ben heralde
boğazımda bi düğüm sadece moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum cnm Allah yardımcımız olsun ve isteyen herkesin duasını geciktirmeden kabul etsin
Malesef olmuyor canim prosüdürler cok agir vermiyolar türkiyede vermiyor yurtdidinda oldugumuz icin koruyucu aile olabilmek icin turkiyede yasamak gerekiyormuscanı m çok züldüm 14 sene çok uzun br süre.. yurtdışında bir bebeği evlatlık alsanız?
Malesef olmuyor canim prosüdürler cok agir vermiyolar türkiyede vermiyor yurtdidinda oldugumuz icin koruyucu aile olabilmek icin turkiyede yasamak gerekiyormus
Keşke herşey okadar kolay olsa cok yoruldum artik Rabbimden istiyorum sabir ediyorum bikmadan usanmadan hergun dua ediyorum insallah bir mucize olur Rabbim sesimi duyar evlat kokusuna hasret birakmazya çok üzüldüm neden minik bir bebeğe bir aile vermiyorlar ki sanki sosyal hizmetlerde daha mı iyi bakılıyorlar günde 18 saat beşikte ağlıyorlar tek başlarına
başka aileler gibi fakir ülkelerden bi bebek alıp getirseniz orda çok ailesiz çocuk var verirler. eşiniz belki istemez ama
Yaşadığınız ülke de size evlatlık vermiyor mu? İlle Türk olsun mu istiyorsunuz?Malesef o kapida yùzùme kapandi yurtdisinda oldugmuz icin turkiye vermedi
canım hamilesin gibiKızlar bebe time gebelik testi aldım ikitane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur iki seneden fazla uğraşıyorum bende aşılama oldum tutmadı tüp bebege başlayacağım bu ay hamile değilsem
İnşallah canımcanım hamilesin gibi
Yoo neden şaka olsun? Eşinden dolayı bebek sahibi olamıyormuş yıllar sonra pişman olacak belki de. Bu da bir seçim ve ihtimal.
Kızlar bebe time gebelik testi aldım ikitane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur iki seneden fazla uğraşıyorum bende aşılama oldum tutmadı tüp bebege başlayacağım bu ay hamile değilsem
Aminnnn inşallah canım benim çok dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diyeBebe time bende bir defa hatalı pozitif verdi canım kan testiyle onayla inşallah hamilesindir.
evet hamilesiniz, Allah daimi etsin inşallahKızlar bebe time gebelik testi aldım ikitane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur iki seneden fazla uğraşıyorum bende aşılama oldum tutmadı tüp bebege başlayacağım bu ay hamile değilsem
Bende anne olmak için 2 bucuk yıldır uğraşıyorum belki konu sahibine ümit vermiştir bu yazım eğer hamileysem daha belli değil benim için mucize olacakevet hamilesiniz, Allah daimi etsin inşallah
ama anne olamadığı için içi yanan bir kadının konusu şak diye gebelik testi fotosu atmak ne kadar doğru?