- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
- 83
Merhaba kızlar, benim de derdim bu. Evet, anne olamamak.
Bir gün çok iyi hissedip evet, olacak derken Anneler Günü gelince dağılmak...
Sabah eşim gelecekte “Gelecekte sen de anne olacaksın, günün kutlu olsun.” dedi. Dayanamadım ağladım. Oysaki ağlamıyordum artık, etkilenmiyorum sanıyordum.
Ama etkileniyormuşum, içime saklanmış yaram da açılmayı beklermiş.
Belki kimileriniz “Kadın olmak anne olmaktan mı ibaret?” diyecek. Evet değil ben de biliyorum ama anne olmak istemek o özlemi bitirmekten ibaret.
Yazsam sayfalarca yazarım ama daha fazla uzatmak istemiyorum.
Anneliği bekleyen; özlemle dua eden kardeşlerim yalnız değilsiniz, değilim. Hepimizin ve hakkıyla anneliğini yapan tüm kadınların günü kutlu olsun.
Seneye bebeğimle kutlamak dileğiyle...
Ekleme: Canım arkadaşlarım ne kadar iyisiniz, ne kadar güzel dualarınız, kalpleriniz var
Yazarken az da olsa endişeliydim kesin biri çıkar, ters bir şey yazar diye.
Ama haksızlık etmişim...
Kalbime dokundunuz.
Hepinizin duasını, benim gibi olan hepimiz için kabul ediyorum.
Sağ olun, var olun...
Bir gün çok iyi hissedip evet, olacak derken Anneler Günü gelince dağılmak...
Sabah eşim gelecekte “Gelecekte sen de anne olacaksın, günün kutlu olsun.” dedi. Dayanamadım ağladım. Oysaki ağlamıyordum artık, etkilenmiyorum sanıyordum.
Ama etkileniyormuşum, içime saklanmış yaram da açılmayı beklermiş.
Belki kimileriniz “Kadın olmak anne olmaktan mı ibaret?” diyecek. Evet değil ben de biliyorum ama anne olmak istemek o özlemi bitirmekten ibaret.
Yazsam sayfalarca yazarım ama daha fazla uzatmak istemiyorum.
Anneliği bekleyen; özlemle dua eden kardeşlerim yalnız değilsiniz, değilim. Hepimizin ve hakkıyla anneliğini yapan tüm kadınların günü kutlu olsun.
Seneye bebeğimle kutlamak dileğiyle...
Ekleme: Canım arkadaşlarım ne kadar iyisiniz, ne kadar güzel dualarınız, kalpleriniz var

Yazarken az da olsa endişeliydim kesin biri çıkar, ters bir şey yazar diye.
Ama haksızlık etmişim...
Kalbime dokundunuz.
Hepinizin duasını, benim gibi olan hepimiz için kabul ediyorum.
Sağ olun, var olun...
Son düzenleme: