Burda kimse sana acıyarak bakamaz bakmamalı çünkü ben de aynıyım seninle 2,5 yıllık evliyim yaklaşık 1 yıl 7 aydır deniyorum eşim bakındı sıkıntı yok ben bakındım sıkıntı yok aşılama oldum tutmadı hatta aralıkda 5 yumurtam vardı gelişen doktor sakın ilişkiye girme düşük olur 4 üz olur de ben bütün riskleri kabullenip doktora dinlemedim en azından düşük olsa da bi kere hamilelik duygusunu tatmak istedim

ve ilişki oldu göğüs ağrısı kaşık ağrısı akıntı vs oldu 2 gün geciktim dedim inşallah tutmuştu 3.gün test yaptım kocaman bi negatif akşam üstü de hasta oldum o kadar çok üzüldüm ağladım çok yoruldum yıprandım pozitif düşünmekten bu ay doktor değiştircem bakalım benim çevremde soruyo en basitinden 31 Aralık da görümcemlere gittik onlar bi iki sordu görümcemin kaynanasının kızı da hamile o sorular gelince direk ona yönelip ona soru soruyorum artık duymak istemiyorum sonra eniştenin kuzeni geldi onun ne haddineyse sizin çocuk nerde düşünmüyor musunuz diyo çocuk olsa yanımda olurdu zaten gerizekalı hiç sevmem o kızı zaten bi şeyler soruyor ama ben duymazlıktan gelip bakmıyorum bile eşim cevaplıyor ben öyle yapınca en sonunda bi süre mutfağa kaçtım bunaldım da eşime de keşke gelmeseydik dedim benim tavrımı fark etti bi süre sonra da doru sormayı bıraktı şükür seni çok çok iyi anlıyorum o yüzden