ayy canımm hadii hayırlısı rahat ol tevekkul et stres yokk bebişin senle olur ınsallah dualrımız senınleeSelam şekerler nasılsınız? Bir ay aradan sonra kistim doğum kontrol hapı ile gitmiş ama çok az birşey kalmış. Onu da aspire ettiler. Hayırlısıyla bu ay başladım. Gonalf iğneleriimi vuruluyorum. Büyük ihtimalle Cuma günü yumurtalarım toplanacak. (Allah nasip ederse) Çok heyecanlıyımm.
Firtsnimbus sende başlamışsın sanırım tedavine. Hayırlı olsun canım senin de. Ben de Anatolia da başladım. Benim de uzun prtotkol olmuştu. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız. Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin. AMİN.
inşallahh gerek bile kalmaz bı kez kalmıssın bidaha neden olmasın cnm tum kalbımızle dualarımız senınlee..yok canım maalesef asistanlıktan kurtulmak için yıl sonunu beklemeye mahkumum.
bitmeden denemek aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum.
daha çok var gibi ama inşallah sayılı günler geçecek.
Arkadaslar sizin acinizi sizin kadar anliyamiyorum ama Rabbim isteyen herkeze eliayagi düzgün saglikli ve hayirli evlatlar versin bunu tüm ictenlikle diliyorum size Allah kimseyi evladiya ve evlatsizlikla sinamasin ama sakin isyan etmeyin biliyorum söylmes kolay ama inancinizi hic yitirmeyin alla büyük kime ne zaman ne vercegini hepimizden iyi biliyor vakti geldiginde yavrulariniz kollarinizda olcak cevremde cok arkadasim vrdi cocuklari olmayan biri 9 sene sonra 3iz annesi oldu digeri 7 sene sonra anne oldu biri 4 sene sonra hmil kaldi rabbim izin verirse eylülde anne olcak güze allahim sizede nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cok saol canım guzel dualrın için inşallahh ama ben boyle 9 yıl 7 yıl görunce dahada korkuo gözüm :))))))