• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısıyla başetme yollarını bilen var mı :(

opuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar
yarın tüp bebek tedavim başlıyor hayırlısıyla....
dualarınızı bekliyorum kızlar,bu sefer alırım inşallah bebişimi kucağıma:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dualarınızı bekliyorum kızlar,bu sefer alırım inşallah bebişimi kucağıma:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hayırlı olsun firstnimbus. Pozitif düşün her zaman olacağına inan. Hayırlısıyla olacaktır. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah burda senin sonucunun pozitif olduğunu da göreceğiz kaydirigubbakcemile5

Hayırlı olsun firstnimbus. Pozitif düşün her zaman olacağına inan. Hayırlısıyla olacaktır. Allah yardımcın olsun canım. İnşallah burda senin sonucunun pozitif olduğunu da göreceğiz kaydirigubbakcemile5

çok teşekkürler tatlım.neyse ki o konuda rahatım.tedavilerim hep neşe içinde geçmiştir benim.sonuç aldığımda da (bundan önceki tüm negatiflerde) öyle çok fazla yıkılmadım.ben hep hayırlısını istedim rabbimden,olmadıysa bugüne kadar vardır bunda da bir hayır dedim hep.bu seferde aynısını diyorum tabiki.inşallah bu sefer olacak ama olmazsa da rabbim henüz ol dememiş deyip devam ederim hayatıma.çok sevdiğim ve bana çok sevildiğimi hissettiren bir eşim var.birde bebeğimiz olursa çok çok güzel olur ama olmazsada yapacak birşey yok.
durmak yok yola devam der yeni tedaviye başlamayı beklerizgamyoncuiremsu

Kızlar günaydın. Regaip kandiliniz mübarek olsun.

Dün kan tahlili yaptırdım. Moralim bozuldu 72 olan değerim 114 olmuş 2 ye katlamamış.Dr. dış gebelik olabilceğini söyledi. Cuma günkü değere de bakılacak. Aranızda dış gebelik geçiren var mı? Değerleri yüksek olduğu (2 kat yükselenlerin) halde dış gebelik olanlarda varmış.Dünden beri huzursuzum. Dua edin benim içinyerimseniben

artık hiç bişeyle başa çıkacak gücüm yok 7 ay içinde tüp bebekle olan 2 gebelik 2 düşük elim ticketi kaldırmaya gitmiyor. nefes almak istemiyorum yeni bir güne uyanmak istemiyorum

ecemnurcum yazını görünce sana cevap yazmak istedim yukardaki yazımı ayın 6 sında buraya yazmışım. çünkü o zamanlar bende senin gibi endişeliydim sana şu anda moralini bozma dememin faydası olmayacağını biliyorum ama pozitif düşüncenin önemini kendimden anlatmak istedim sana. transferimden sonra 12. gün değerim 85 çıktı havalara uçtuk 2 gün sonra 240 oldu herşey normal dendi 5+1 de keseyi görmeye gittik ama kese görünmedi ve kan değerlerim 2 ye katlamamaya başladı doktor dış gebelik olabilir dedi yıkıldık haliyle 1 hafta daha beklemeye karar verildi o bir hafta ağlamaktan gözlerim şişti kendimi mahvettim kabus gibiydi. bir hafta sonra gittiğimizde kese göründü nihayet ama kan değerlerim yine gerektiği gibi katlamıyordu ve kesenin içi boş görünüyordu boş gebelik ihtimali yüzde 90 kürtaj dendi 1 hafta daha beklemeye karar verildi. ben 1 hafta boyunca hiç olumsuz bir şey düşünmedim hep doğum yaptıgımı emzirdiğimi onun o melek kokusunu içime çektiğimi hayal ettim. ve mucizem gerçekleşti minicik kuzum gösterdi kendini kesenin en üstüne yapışmış ölece duruyodu ama yinede sağlıksız bir gebelik bence kalp atışını duyamayabiliriz dediler ama ben hiç inancımı kaybetmedim hep konuştum onunla hep pozitif düşündüm. nihayet dünde kalp atışını duyduk tamam 1 hafta geriden gidiyordu gelişimi ama herşey yolundaydı kesenin durumu embriyo kalp atışı herşey vardı. :nazar:
1 hafta geriden gitmesini kafama takmamamı onun gün atlaya atlaya o bir haftayı yakalayacağını söylediler dolayısıyla şu anda bende hiç sorun etmiyorum .

biliyorum biraz uzun yazdım ama yazını görünce dayanamadım paylaşmak istedim lütfen olumlu düşün sende hep dua et ben elimi karnıma koyup hep yasinimi okudum halada okuyorum bugün kandil senin içinde dua edicem sende et duanı ve nolursun ama nolursun olumlu düşün

Son düzenleme:
Cnm benim ya çok saol. Gerçekten dün öğrendiğimde çok kötüydüm ağlamaktan gözlerim şişti. Saolsun yanımda destek olacak arkadaşlarım ve eşim vardı. Dr u aradım tekrar o da rahatlattı beni cuma günü değerler düzelebilir takmayın dedi. Şu an senin yazdıklarını okudum ve daha da rahatladım canım benimm. Şu ana kadar Rabbime hep hayırlısı diye dua ettim ümidimi kesmiş değilim sadece herşeye hazırlıklıyım . Bebeğim hala benle :CüvCüv: Çok teşekkür ederim sensiz hayat. ınşallah sen de 9 ay sonra bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla. Rabbim bu mübarek Regaip kandilinde dualarımızı kabul eylesin. AMıNNN :1hug:

Dün kan tahlili yaptırdım. Moralim bozuldu 72 olan değerim 114 olmuş 2 ye katlamamış.Dr. dış gebelik olabilceğini söyledi. Cuma günkü değere de bakılacak. Aranızda dış gebelik geçiren var mı? Değerleri yüksek olduğu (2 kat yükselenlerin) halde dış gebelik olanlarda varmış.Dünden beri huzursuzum. Dua edin benim içinyerimseniben

canım ikiye katlanmasada yinede öyle sadece 5-10 gibi bir sayı artmamış.neredeyse katlamış.dış gebelik geçireni sormuşsun canım. ben varım.dediğin gibi değerlerim ameliyat gününe kadar çok sağlıklı bir şekilde artmıştı ama sadece değerin artması işe yaramıyor bende görüldüğü gibi.inşallah cuma günü senin durumunun normal gebelik olduğu anlaşılacak ve buradan mutluluğunu paylaşmaya devam edeceğiz:Saruboceq::Saruboceq:

Ben de yerim seni :)
Atlamışım kusura bakma..
İçin rahatladığı boş verdiğin anda anne olma ihtimalin daha çok artıyo biliyosun di miiiii..
aşılamayla üçüzü olan tombik bi tanıdığım var.
o yüzden aşılamayı hafife alma sakın tımam mı :)))))
inşallahh canımm bakalımm yaa yıne duramadım bugun 21.gundu progesteron bakılmamıstı ona baktırdım 14.4 sukur bı sorun yok..artık kendımde baktırmadığım bişey kalmadı bugun drdan nasıl kaçıorum varya yıne kovmaktan beter edecek dıye:)sen nasılsın canım nasıl gidiyor bakalımm

canım bunun kararını vermek ıcın erken daha ama drlar en kötusunu soylerler hazırlıklı olun dıye ben ınanıyorum sağlıklı bır gebelık olacak ama hazrılıklı olmaktada fayda var tatlım hersey gonlunce olsun bol bol dua et bu mubarek gunde,,,

hayırlıı olsunn tedavın canımm ınsallah hersey gusel olur zaten strese gırmıomussun ne gusell bu senın ve tedavın ıcın kocaman bır artı..hersy gusel olsun göbüş bebekle dolsun 9nsallahh:)))))

Günaydın :3: Hayırlı cumalar canlarımmm. Dün bol bol dua ettim Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah. opuyorumnanaktan
Kan verdim bugün bakalım ne olacak değerlerim. Rabbim hayırlısını versin.

ne güzel sığınmışşsın rabbime bende okumustum o msjını ve cok uzulmustumm sımdıde cok sevındım senın adınaa sağlıcakla kucağına alırsın ınsallah...

çok sağol canım inşallah sağlıkla alırım kucağıma bu sefer. bu mübarek günde canı gönülden dua ediyorum Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Günaydın :3: Hayırlı cumalar canlarımmm. Dün bol bol dua ettim Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah. opuyorumnanaktan
Kan verdim bugün bakalım ne olacak değerlerim. Rabbim hayırlısını versin.

canım sanada hayırlı cumalar. kan sonucun güzel çıkacak rabbimin izniyle mutlaka yaz sonucunu nolursun çok merak ediyorum.beraber seviniriz kaydirigubbakcemile5

mikemmellllllkaydirigubbakcemile2
çok iyi yükselmiş canım.hadi bakalım şimdi biraz içini rahat tutma ve gebeliğinin keyfini çıkarma zamanıopuyorumnanaktan

Saol firstnimbus.a.s. Merkezi aradım artık kan tahliline gerek yok gayet güzel sonuçlar dedi ama. Ben içim rahat olsun diye salı tekrar gideceğim. kaydirigubbakcemile5

Kızlar sonucum çıkmış
12. gün 72
14. gün 114
16. gün 381 Nasıl kızlar ?

bak boçuna üzülmüşsün.
bi daha böyle şeyler istemiyorum tamam mı hemen pes edip üzülüp ağlamayacaksın
ağlarken girdiğin stres bebişe de yansır unutmaaaa
çok öptüm hayırlı olsun tekrar

Back
X