slm şekerler topiğimizin 2. bebişi geliomuşşş ecemnur cok sevındımm canımmmm tebriklerr..darısı hepimize olsunnnn
haymatloss bebişinn iyi olmasına çok sevındımm canımm bizde sürekli fikir değiştirioz eşim etkili bi ilaç kullanıodu testesteron mıktarı azdı sperm değerleri ondanda düşük olabılırmıs onun ıcın eşim örnek verecek 1 ayı geçti ilacı kullanmaya başlayalı..artış varsa temmuzda yetiştirebilirsek aşılamayla başlayacaz:))))))zaten aşılama değerlerındeydı ama şansıın fazla olması ıcın bıraz daha fazla olmalıydı.. ay ne bileyim yaa her sabah baska bişey yaptırıoz zaten:))))))))
mavicimm ınsallh bı gun bızde anne olucaz ama zamanı var ve sabır gerekıo maalesef bi gün bakıp gülücez ınsallah bu yazdıklarımıza düşündüklerimize...ve üzüldüğümüze üzülücez..
medicine canımm nerelerdesinn herkese yazmıssın beni atlamıssın sormustum halını hatrını:)
hepınızı öptum kıslarr cok sık giremiorum dalıp ca cok okuyup umutsuzlasıorum baska topıklerıde nadir giriorum bu ay kafamnda cok bebek fıkrı yokk arsızlastımmı nee valla bı vurdumduymazlık be adamsendecılık:)))öptümm hepinizi